Tydzień temu dostałem ten komunikat chyba pierwszy raz, od tego czasu pojawił się 5 razy w ciągu grania turniejów i spowodował, że dostałem kare za opuszczenie meczu, w ostateczności na okres jednego tygodnia... Próbowałem przeinstalować cs'a, ale to nie pomogło, błąd wyskakiwał także, gdy robiłem misje z nowej operacji, z tego co wiem to nie tylko ja miałem ten problem, ma ktoś może dobry sposób jak temu zaradzić. Wie ktoś z czego wynika ten błąd>?
Potrafisz czytac? Problemem nie jest sama gra tylko syf jaki masz na kompie. Pewnie masz zainstalowany jakis program, ktory steam rozpoznaje jako hack.
Wyszukałem Twój problem w google, jest napisane, by wpisać w linię komend to:
bcdedit.exe /deletevalue nx
Jeśli nie wiesz jak to zrobić, wejdz w menedzer zadan, kliknij "nowe zadanie" w prawym dolnym rogu i wpisz "cmd". Zobacz jeszcze to: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837
Tylko jak to rozwiązać przez ponad 1000h gry nie miałem nic takiego :|
Status VAC w dobrym stanie
Miałem to samo parę dni temu, sposób na fixa jest bardzo prosty. Odpal Start -> Programy -> Akcesoria -> cmd (trzeba otworzyć konsolę), następnie wpisujesz: "C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair, oczywiście zależy jaki masz system i tam gdzie masz Steama, po prostu musisz znaleźć pliczek SteamService.exe a następnie obok niego /repair. Wyłączasz Steama, włączasz i wszystko będzie działać.
To znalazlem.
Ja już parę razy zetknąłem się z tym problemem. Pamiętam, że kiedyś pomogło mi dopiero zweryfikowanie plików cache w opcjach gry, bo metody podane przez steam support niestety nie działały. Za to jakieś parę dni temu wystarczył zwykły restart komputera i wszystko wróciło do normy, więc tak naprawdę nie ma chyba jakiejś uniwersalnej metody na poradzenie sobie z tym błędem.
Ja miałem coś podobnego, że w CS'ie nie wyszukiwało mi gier turniejowych, uproszczonych etc, dopiero uruchomienie steama jako administrator i sprawdzenie plików plus repair pomogły może autorowi też pomoże w jego błędzie.