Coke Live Music Festival 2011
Aktualnie jest już początek kwietnia, a jeszcze nic nie zostało ogłoszone na tegoroczny CLMF. O ile dobrze pamiętam, to ostatnio pod koniec marca większość artystów była już znana.
Kiedy planują ujawnić tegoroczne zespoły występujące na CLMF? Ktoś orientuje się więcej w tej sprawie? A tak w ogóle, to kogo chcielibyście usłyszeć i czy wybieracie się? :)
Ja to się nie wybieram ale kiedyś chciałbym.W tym roku Sensation w Amsterdamie zaliczam i Global Gathering w Gdanśku
W zeszłym roku byłem ;)
A co do teraz to nie wiem kiedy udostępnią jakieś informacje. Choć czuję że można się spodziewać albo Kings of Leon, albo My Chemical Romance, na to drugie na pewno bym się wybrał.
Podobno w zeszłym roku Muse dali niesamowity pokaz umiejętności. Szkoda, że wtedy nie mogłem jechać, akurat byłem nad morzem.
Czekam z niecierpliwością, aż ogłoszą tegorocznych artystów i jeżeli coś będzie mi odpowiadało, to na pewno się wybiorę razem z dziewczyną. Do Krakowa daleko nie mam.
Nic do tych zespołów nie mam...
...ale jeśli to mają być GWIAZDY - no to cieniutko.
Ja liczę, że drugi dzień zaoferuje jakąś petardę. Bo póki co to i Open'er, i Coke słabują...
Też liczę na coś ciekawego na drugi dzień, bo to, co do tej pory to dla mnie kiepsko.