Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: CoD, Battlefield czy Let's Play ?

26.02.2013 00:16
1
zanonimizowany899979
1
Junior

CoD, Battlefield czy Let's Play ?

Siemanko! Od jakiegoś czasu nagrywam filmiki z gier tylko za bardzo nie mogę się określić z czego powinienem nagrywać, bo głos za bardzo nie pasuje mi do komentowania FPS'ów a let's playe za bardzo mnie nie pociągają i tutaj moje pytanie do was: Co według was powinienem nagrywać ?
mój kanał: http://www.youtube.com/user/alannpiepl Proszę o odpowiedź i dziękuje. Pozdrawiam

26.02.2013 00:23
2
odpowiedz
zanonimizowany869534
4
Generał

Jak chcesz zaistnieć na youtube to od razu zapomnij o let's plejach, one były popularne kilka lat temu i teraz nikt nie wspiera nowych gej plejów (które nie tylko moim zdaniem są żałosne). W dzisiejszych czasach musisz wymyślić coś oryginalnego, co przyciągnie uwagę takiego zwykłego kolesia który jest oblewany madzią, rockiem i innym harlem shake dookoła. Krótko mówiąc musisz albo zrobić z siebie debila albo wymyślić coś tak oryginalnego że nikt wcześniej tego nie zrobił lub jest to mało popularne w Polsce. I jak nie chcesz żeby twój kanał stał się śmieciem to nie tykaj nawet kijem minecrafta i slendera.

mały edit: Nie doczytałem że nie interesują cie Let's Play'e, do bardzo dobrze. Teraz sam musisz coś wymyślić. Ja proponuję coś jak Remi Gailard. Pokaż światu co potrafisz. Wtedy dostaniesz masę widzów xD

Forum: CoD, Battlefield czy Let's Play ?