Witam was , chcialbym abyscie mi troche podpowiedzieli , ktory byscie wybrali, bo musze sie zdecydowac a mam duzy problemik, ktory????
p.s moze macie jakies inne sugestie, bedzie milo
Galaxy S2 > HTC S
Lżejszy, lepszy przedni aparat, super amoled plus i właściwie tyle różnic.
Ja bym wybrał SGS II, gdyż jestem zadowolony z SGSa I :)
Ale poczekaj na Valema, on Ci doradzi.
poczekaj na iphone 5
raczej nie chce iphona, on jest zreszta duzo drozszy od tej trojki ktora przedstawilem wczesniej
Biorąc np. SII dostajesz telefon przyszłościowy. Każdy następny Android w przeciągu półtora roku będzie udostępniony na niego oficjalnie. Teraz żadna aplikacja nawet nie udaje, że wykorzystuje jeden rdzeń "jedynki", a nie dopiero dwa - "dwójki". Do tego super amoled plus to IMO najlepszy wyświetlacz na rynku(tak, od Retiny też lepszy:)). Samsung zastrzegł sobie do niego prawa, także raczej nikt inny teraz go już nie użyje.
no fajnie,moja kobieta ma s2 , niechcialem jej kopiowac, wiec chyba wezme biala wersje s2.
a co sadzicie o 2 pozostalych telefonach Htc Sensation vs Sony ericsson experia arc
kurcze, ale jestem slawny :D
do czego PRZEDE WSZYSTKIM potrzebujesz telefonu bo ja Ci niestety nie wywroze ;) i czy chcesz wgrywac custom romy
ALe bez Twojej odpowiedzi radze w ogole nie brac pod uwage Arca ktory odstaje od tych dwoch o klase
Wejdź sobie na Youtube i obejrzyj recenzje użytkownika 719bloogpl :) Facet fajnie gada, fachowo podchodzi do sprawy i nakręcił recenzje SGS II oraz Arc (tak mi się wydaje).
Facet fajnie gada
żartujesz chyba
LG Swift 3D