Ojciec się obudził przed euro, że pooglądał by mecze w HD.. ;) No i szukam na szybko jakiegoś TV, 37", LED, full HD, żeby miał USB i odtwarzał filmy, i żeby obsługiwał już tą cyfrową TV naziemną. Cena do max. 2000 zł, jest coś godnego polecenia w takim niższym budżecie?
Do 2000 to i 42' znajdziesz i zdecydowanie bierz jak największy, ja kiedyś zamiast kupić duży telewizor, kupiłem mniejszy stawiając na najwyższe parametry i z perspektywy czasu uważam, że to nie miało sensu, różnicy dużej nie ma, a rozmiar ma znaczenie...
Ale w obecną zabudowę wchodzi tylko i wyłącznie max. 37". Aha, i TV ma być do ogladania sportu przedewszystkim wiec musi byc te 100Hz?
Nie, 100Hz tylko do gier sie nadaje, a i szczerze mowiac nie widze roznicy z gorszymi...
W/g wielu opinii Samsung LE32D550 jest zupełnie przyzwoitym sprzętem. 32 cale, full HD no i cena 1449 zł w RTV Euro AGD nie powala :)
LE32D550? - bierzemy obok Sonego (dla lepszego efektu osmieszenia D550 bo mają prawie te same matryce, zostawmy lg/philipsa w spokoju bo bylby mega lol) np. nowego 420 na BAEP (o ile dobrze oznaczenie piszę ;) i puszczamy prezentacje philipsa "lokomotywa + grota". Grota to czarna kartka na D550 a lokomotywa parowa wygląda jak zabawka bez nitów i śrub. D550 ma gigantyczne problemy z kontrastem i czernią po prostu "kasuje" pół obrazu na niby że tak super czarno jest ;)
Wytyczne:
TV, 37"
LED
full HD
żeby miał USB i odtwarzał filmy
żeby obsługiwał już tą cyfrową TV naziemną
Cena do max. 2000 zł,
Ja dorzucam - prawdziwe 100hz.
I mamy tylko jeden typ - LG 37 cali model 570S(575S) :)