Hej.
Szukam gry z dzieciństwa.
Gra ma z 10 lat. Gre Pamiętam głównie z wersji demo i opowiadam co pamiętam
Strategia w której budowało się odziały 18 wieczne, głównie muszkieterów. gdy odział muszkieterów strzelał to ładował się zielona linia gdzie międzyczasie czyścił i nabijał broń. Na początku rozgrywki stawiało się jakiej pole i obok młyn gdzie się pracowało i powoli budowało się jakieś budynki.
Wiem, że bardzo dużo jest takich gier, pamiętam że w nazwie było słowo empire.
Dzięuje za pomoc
Chyba, właśnie nie. To była chyba starsza gra.
Jeszcze co sobie przypomniałem, że jak miało się tych np muszkieterów to na dole się ustawiało jak mają się ustawić, czy tworzyć kwadrat, czy podłużny prostokąt. Też pamiętam, że można było ustawić jakiś tryb np ataku czy obrony
Jest tyle gier strategicznych, że masakra chyba nigdy nie znajdę hahahha.
Przypomina mi to bardzo age of empire 3, ale z tego co pamiętam jak stawiało się pole (tylko w odpowiednim miejscu) to trzeba było magazyn osobno i nie było od razu, nie było młyna. Tylko po prostu budowało się jakby samo pole i do tego osobno jeszcze budynki. Jak już wyprodukowano armie to łączyło się je w takie kilkudziesięcio osobowe jednostki i potem niedało się osobnego ludzika rozdzielić, albo bardzo ciężko
Nie chodzi przypadkiem o drugą część Kozaków? Bodajże eurpejskie boje, czy jakoś tak ;D