Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Co to za czary?

16.02.2013 09:13
PATORIKKU
1
PATORIKKU
144
jak trwoga to do Boga
Image

Co to za czary?

Dawno mnie nie było, a tu jakieś takie dziwne jakby "oceny" pod komentarzami się pojawiły?

Ktoś mnie może oświeci?

Pytam poważnie.
Link do tego wątku: https://www.gry-online.pl/forum/lady-gaga-co-z-nia/zfbf78c5?N=1
To nie prowokacja -.-

Dzięki.

16.02.2013 09:15
2
odpowiedz
Child of Pain
191
Legend

Fokus pokus czary mary dawaj dupy za dolary.
1/10

16.02.2013 09:17
😊
3
odpowiedz
zanonimizowany269815
27
Konsul
16.02.2013 09:24
PATORIKKU
4
odpowiedz
PATORIKKU
144
jak trwoga to do Boga

To jeszcze jedno pytanie. Zauważyłem, że można dodać ocenę przy swoim poście, czyli to odnosi się do wątku? Nie można samodzielnie ocenić czyjegoś postu? Aby jemu pojawiła się ocena?

16.02.2013 10:12
kong123
5
odpowiedz
kong123
120
Legend

Rozumiem, że teraz każdemu kto nie potrafi przeczytać tego co w linkach podał Kovalow117 trzeba będzie tłumaczyć oddzielnie? Gdybyś przeczytał ze zrozumieniem to co jest w tych linkach (a zwłaszcza w pierwszym) to nie miałbyś takich pytań.

Zauważyłem, że można dodać ocenę przy swoim poście, czyli to odnosi się do wątku?

Są dwa rodzaje ocen. Ocena gier i materiałów (zapowiedzi i recenzje) dotyczących danej gry. Dodać ją można tylko w oficjalnych wątkach (kategoria: komentarze) i tylko raz w jednym wątku. W przypadku gier, które nie miały premiery lub pod zapowiedzią nie jest to ocena tylko oczekiwania a cyferka jest w niebieskim kwadraciku. W jednym z komentarzami można wystawić tylko jedną ocenę!! Ocena gry opublikowana na forum jest jednocześnie dodawana do bazy ocen serwisu informacyjnego.

Oceny można też dodawać w kategoriach muzyka, film i książka. Tam też można zamieszczać swoje oceny, które są tylko graficznym uzupełnieniem posta. Mogą one dotyczyć np. filmu który jest tematem wątku lub też pojedynczego posta w którym opisywany jest dany film, książka czy utwór muzyczny. W takich wątkach można dodawać więcej niż jedną ocenę.

Oceny mogą wystawiać czytelnicy posiadający ranking na forum większy od zera.
Raz wystawionej oceny nie można poprawić ani edytować.

Nie można samodzielnie ocenić czyjegoś postu? Aby jemu pojawiła się ocena?

Nie, nie można i bardzo dobrze.

Forum: Co to za czary?