przymieram się do kupna słuchawek Creative Draco HS-850 co o nich sądzicie ? Będą mi głownie służyć do CS'a
Mają stosunkowo kiepski dźwięk, ale też kosztują chyba tylko 120 zł, więc cudów po nich spodziewać się nie należy. To już chyba lepiej dołożyć stówkę do Siberia V2. Wprawdzie to też kiepski sprzęt z niskiej półki, ale przynajmniej pozycjonowanie dźwięku ma lepsze, więc będzie się bardziej nadawał do CS'a.
W tej cenie nie kupisz nic lepszego niż Superlux HD681 ew. Superlux HD681 EVO i pewnie to potwierdzi parę nastepnych osób :)
Powiem nawet więcej. W tej cenie to naprawdę świetne słuchawki i śmiało konkurują z tymi z wyższych półek.
Tylko, że to nie są słuchawki do gier, lecz do muzyki (nie mają też mikrofonu). Do gier mogą się nie nadawać , a autorowi chodziło o słuchawki do CS'a.
Czym się roznia słuchawki do gier od słuchawek do muzyki?
Superluxy i jakiś mikrofon. Na przykład ten:
http://www.morele.net/mikrofon-zalman-zm-mic1-294548/
Czym się roznia słuchawki do gier od słuchawek do muzyki?
Tym, ze te "do gier", tudziez "dla graczy", maja fabrycznie przyczepiony (w 99% przypadkow badziewny) mikrofon, oraz ze graja (w 99% przypadkow) badziewnie:)
Fett, a nie zgadzam sie. W"tej cenie" swietne sa Beyerdynamic DT235. W moim mniemaniu zjadają Superluxy ktore dxwiękowo mnie odrzucily.
Mam Superluxy i mikrofon ten co podał Hopkins i nie narzekam, sporadycznie używam ich do grania ze znajomymi i się sprawdzają.