Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Co sądzicie o telefonie Sony Ericsson Xperia Arc S?

27.10.2012 15:28
😊
1
zanonimizowany819372
17
Centurion

Co sądzicie o telefonie Sony Ericsson Xperia Arc S?

Planuje zakupić telefon Sony Ericsson Xperia Arc S, co sądzicie o tym telefonie? Może ktoś z was go posiada i napisze coś więcej na jego temat. Dodam że będzie to mój pierwszy telefon dotykowy, w tej chwili używam Hazela.
Ewentualnie jaki inni model Sony polecacie który jest w podobnej cenie.

27.10.2012 15:53
Morbus
👍
2
odpowiedz
Morbus
244
settler

jeste to moj pierwszy telefon na androidzie i powiem krotko.. jestem zachwycony..

Jedyna wada dla mnie jest krotki czas dzialania na bateri - choc nie ukrywam ze katuje go bez przerwy jesli mam dostep do internetu.. na chwile obecna jest to telefon nr1 ze wszystkich jakie mialem..

27.10.2012 16:03
3
odpowiedz
Piotrek.K
203
... broken ...

>>> Morbus
KAZDY smartfon tak ma.

Jedyna wade, jaki ten telefon ma to cholernie kiepski aparat foto.

27.10.2012 21:04
mr 45
👍
4
odpowiedz
mr 45
72
Hero of the Wastelands

W podobnej cenie (~900zł) masz Xperię P która ma 2-rdzeniowy procesor, 2 razy tyle RAMu, aluminiową obudowę unibody, i wyświetlacz WhiteMagic o wyższej niż w arc S rozdzielczości. Poza tym jest to telefon nowszy, który otrzyma aktualizację do androida 4.1 Jelly Bean. Za Arc S przemawia większy wyświetlacz, szybszy(lecz jednordzeniowy) procesor, gniazdo MicroSD, oraz cieńsza(lecz plastikowa) obudowa

27.10.2012 21:24
Morbus
5
odpowiedz
Morbus
244
settler

obudowa jest sredniej jakosci i tylna klapka jest tandetna.. pozatym same plusty.. naprawde chyba to bedize pierwszy telefon z ktorym wytrzymam do konca umowy.. o ile wczesniej sie nie wykonczy..

27.10.2012 21:25
jaro1980
6
odpowiedz
jaro1980
78
Amiga User

Jak masz ochotę to poczytaj na mojej stronie, opisałem jak mordowałem się z serwisem i SE Arc S...

http://runjarorun.com/index.php/component/content/article/10-ronoci/156-sony-ericsson-arc-s-z-orange-i-serwis-regenersis

Forum: Co sądzicie o telefonie Sony Ericsson Xperia Arc S?