jw. dobry jest?
http://www.youtube.com/watch?v=RzoMWbjtv7Y&feature=fvst
Tragiczny flow.
Życzcie mi powodzenia po "Drugiej stronie"
[*]
Nie mam z tym styczności, dziwi mnie, że hejterzy ciągle robią mu darmową reklamę. Nie słucham, mam to w dupie.
100%Badass gangsta mothafuckin' nigga rap!
Gówno jakich mało.
Nawet tego nie obejrzałem, ale i tak mogę powiedzieć ogólnie że bimber jest do ....
Bieber to jest mistrz prowokacji. Nikt w parę sekund nie potrafi tak dużej grupy ludzi wkur**ć.
Napinka na Biebera jest prześmieszna :D.
Najlepiej zabrońcie mu śpiewać i rozkażcie milionom jego fanów słuchać gówna, które leci u was w głośnikach ;)
Jakby ten Bimber rzucił się z mostu to byłoby coś, a tak to niech od rapu się odsuwa.
Backside - napinka napinką, ale faktycznie trzeba przyznać iż ten jego rap jest beznadziejny ;p
Ja mam lepsze flow.
pr0gh0stpl --> ja wiem, raczej taki przeciętny. Ot koleś o dobrym, popowym głosie, który sobie rymuje. Nic mniej, nic więcej :).
Inna sprawa, że tego rapu w tym kawałku to jest jakaś... 40 sekund? A reszta to typowy bauns dla gimnazjum. Ale niektórzy mało co nie zaślinią klawiatury, żeby tylko wyrazić swoją nienawiść na samo hasło "Bieber" ;)
Tak...sam Biebera nie lubię, ale kurde...jak czytam n-ty komentarz pt. "Gówno"/"Shit"/"Je*ać Biebera" to mi ręce opadają. Co to kurde, zazdrość? Że gościu robi to co najprawdopodobniej robi to co lubi/kocha i mi z tego kupę kasy? Pomijając to, że coś co dla jednego jest gównem/shitem itd. itp. dla drugiego może być całkiem fajne.
***EOT***
Z tym, że trzeba powiedzieć, że za rap to on niech się lepiej nie bierze...:D
"It's horrible" nie moge tego słuchać, wyłączam kompa :< . Dobrze, że na wszelki wypadek odsłuchałem soundtrack Crysisa przed włączeniem tego czegoś.
Taki słodki h..!
Leem dzięki za tego linka
No po mutacji, to mu tylko rapowanie zostanie, bo nie da rady już wyć na feela.
Jak dla mnie to jest i tak profanacja rapu, bo jak napisał YT david, to również db można technem nazwać.