Witam na początku podkreślę że kompletnie nie znam się na komputerach. Więc, za parę dni będę miał laptopa hp15r233nw i chciał bym wiedzieć co o nim myślicie i jakie gry będą na nim działać. Czy gry które są przeznaczone do procesorów z 2 ghz będą działać na tym w laptopie ? Czy będą mi działać gry lego i need for speed ? Mnie wkurza to źe jest tak mało wejść usb i małe przyciski strzałek ale podczas grania i tak będę urzywał innej klawiatury. Głuwnie nie wiem czy procesor jest odpowiedni bo jest chyba dosyć słaby ale karta graficzna jest chyba ważniejsza a o tym to jóż wogule nie mam pojęcia. Mam jeszcze kilka pytań ale teraz zapomniałem najwyżej puźniej się dopytam.
odpuść sobie ten laptop , laptop do gier żeby był w miare sensowny to ze 4-5 tysięcy , jak chcesz maszynke do grania to za taka cenne tylko pc stacjonarny bądz konsola.
urzywał
Głuwnie
jóż wogule
puźniej
--->
The Need for Speed powinno dzialac spoko, w koncu ta gra ma 20 lat. Gry z serii Lego tez juz swoje lata maja, wiec powinno byc ok. Ale skoro za pare dni bedziesz mial tego laptopa, to sam sie przekonasz.
Laptop leży sobie odłożony dla mnie w media expert. A jeśli gra jest zrobiona pod procesor z 2 ghz to będzie działać ty gdzie jest 1,7 ghz?
Stacjonarny będzie kiedyś a teraz potrzebuję coś mobilnego a gry nie będą jakieś najnowsze super wymagające tylko coś lżejszego. A minecraft 1.8 będzie działać?
Może mi ktoś powiedzieć czy na tym procesorze w tym laptopie czyli intel core i3 4005u 5 generacji bedią działały gry do procesorów np. intel pentium, intel core i5 i takie tego typu ? Chciłem sobie kupić dzis grę ale z tyłu pisało ze moze nie działac na procesorach w laptopach wiec jak to jest?