Od wielu lat nie gralem w nic na pc...co w ostatnim czasie wyszlo wartego uwagi ? Mam Battlefielda 3 :P
z sieciowych fpp (zasugerowany bf3) polecam tribes: ascend i gotham city impostors
mass effect meh, cos czego nie ma na konsolach tylko, bo konsole ogarnialem troche :)
Ale BF3 też jest na konsolach. Więc w czym problem?
Mam go na pc, kupilem i na to i na to :P A teraz mi chodzi o same hity ktore byly tylko na pc.
To dlaczego w grach wartych uwagi nie umieszczasz też Mass Effect które wyszło - podobnie jak BF3 - również na konsole i PC. Gdzie tu logika?
Chodzi mi o to że jako przykład tytułów których poszukujesz podałeś BF3, który nie jest na wyłączność PC.
To dlaczego w grach wartych uwagi nie umieszczasz też Mass Effect które wyszło - podobnie jak BF3 - również na konsole i PC. Gdzie tu logika?
Nie sadzisz ze przez ostatnie "wiele lat" troche sie takich gier nazbieralo?
_MyszooR_ -> Seria S.T.A.L.K.E.R., Wiedzmin 1 i 2, E.Y.E. Znacznie by ulatwilo zadanie, gdybys bardziej sprecyzowal jakie gry szukasz.
Blackthorn ale co ty do mnie piszesz? Przecież właśnie napisałem dokładnie to samo co ty - żeby bardziej sprecyzował o co mu chodzi. :P
Nie szukambf'a bo go mam. Chce same gry ktore na pc wyszly tylko,RPG, wyscigi, fpp.
Penumbra, amnesia..
kain1: jeszcze zapomniales o Legend of Grimrock.
Wszystkie gry blizzarda.
Ogólnie na PC warto pograć i w gry wcześniej grane na konsoli (szczególnie z padem od x360). Chociażby taki Batman dużo lepiej chodzi na PC (dx11, grafa jak żyleta itp). Podobnie z Mass Effectem i modami do tej gry, już o Skyrim nie wspominając. Można nawet rzec że Skyrim na PC to inna gra, także mając mocnego kompa masz szerokie pole do popisu;)
Serious Sam 3
Divinity 2 Dragon Knight Saga
Wiedźmin 2
Risen (za miesiąc część druga gry)
Fallout New Vegas w wersji GoTY. Warto mieć na PC ze względu na mody choć z drugiej strony - nie pisałeś nic o swoim stosunku do nich.
Podobna sytuacja ze Skyrim - mimo, że premiera była jakiś czas temu to modów od groma, hype zrobił w tym względzie swoje.
O katalogu GOG nie wspominać? Chociaż Theme Hospital warto wspomnieć.