Niedługo wpadnie kasa za robotę i się nie mogę zdecydować (PS: jednorazowa praca, 17 -latki mają ciężko xP) :D
Napiszcie co byście kupili i uzasadnijcie wybór :)
PS: Uwielbiam oba gatunki gier, trochę bardziej się skłaniam na Obcego bo rzadko wychodzą fajne survival horrory, a boję się że shadow of mordor szybko mi się znudzi. Z drugiej strony kocham świat Tolkiena :D
Zależy co ty lubisz ;)
Ja bym brał Shadow of Mordor bo po pierwsze zbiera bardzo dobre recenzje, lubię uniwersum LotR i bardziej lubię gry takiego typu niż survival horrory
Izolacja okazał sie konkretnym crapem.
Grałeś? Czy Pan redaktor z Gry-Online.pl Cię wyręczył?
BTW. Rozrzut ocen u Obcego jest olbrzymi, co utwierdza w przekonaniu, że trzeba sprawdzić osobiście.
Na Twoim miejscu wybrałbym Shadow of Mordor, ale nie zapominał w przyszłości o Obcym, bo jak dla mnie gra jest naprawdę dobra. Na pewno warta sprawdzenia przez każdego.
Jackob1997 Stałem przed dokładnie takim samym dylematem, ale ostatecznie zdecydowałem się na Shadow of Mordor. W najbliższych dniach kupuję. Oczywiście Aliena w niedalekiej przyszłości również ogram, ale jako że mam ograniczony budżet, musiałem wybrać jeden tytuł.
Zalezy co lubisz, do Mordoru mnie np. nie ciągnie więc bez wachania bralbym Obcego.
Chociaż póki co oduczyłem się kupować gry w dniu premiery bo pewnie za 2 miesiące i tak oba będą -75%.
Rozbieznosc ocen Obcego jest faktycznie duza jedni daja, 6,5 inni 7,5 a inni 8,5
(7 to przeciez ocena dobra) wiec jak ktos mówi, ze to jest crap to zazdroszcze mu grania w same arcydzieła.
Jak można w ogóle postawić obok siebie, tak różne gry? Isolation, to gra specyficzna z bardzo rzadkim gameplayem, jak na grę AAA i bardziej skierowana dla fanów pierwszej części filmu. Mordor to już sieczka i jeżeli nie gustujesz w tego typu grach, to jest duże prawdopodobieństwo, że to bedzie dla Ciebie crap.
Toż napisałem że lubię oba gatunki gier. Tak w ogóle to dzięki za odpowiedzi, zdecydowałem się na Shadow of Mordor ;)
Oczywiście zależy co lubisz, mnie samego ciągnie do gier właśnie pokroju Obcego, więc i Obcego był wybrał. Recenzje ma przeróżne, sam jeszcze nie grałem, więc najlepiej, byś sam wybróbował.
edit - ups, nie przeczytałem ostatniego posta :D