Ello
Powiedzcie mi co ma ubiór do muzyki ?? nosze rurki , buty emo czapke z prostym daszkiem i mam długie włosy i wszyscy śmieją się ze mnie że wyglądam jak emo i słucham rapu :/
Czy jak słucham rapu np. Tupac , eminem to musze nosić baggy lub slimy i wogóle takie luźne ciuchy ?? bo dla mnie gościu w bagach wygląda jak by się posrał :DD ( bez obrazy dla tych co noszą xD )
A dla nas ludzie ktorzy nosza rurki , buty emo i czapke z prostym daszkiem i maja dlugie wlosy to laski. Proste? Proste
subkultury są dla pedałów.
"Rurki" to są może takie obcisłe spodnie zwężane w nogawkach?
Subkultury są silnie powiązane z Muzyką, gdyby nie A nie bylo by B więc stwierdzenie że owe subkultury są do dupy jest troszkę głupie, z mojego punktu widzenia.
topic:
Wyglądasz jak rdzenny skejt, ot. Co nie zmienia faktu że w moim rozrachunku rurki są jeszcze bardziej "pedalskie" jak owe Bagi. Tak notabene twoje buty nie są "emo" tylko są rdzennymi butami metala- zobacz sobie zdjęcia choćby Iron Maiden czy Metalliki. (domniemam że chodzi i o białe Nike)
Ale młody jesteś, poczytaj i zorientuj się co i jak.
Sorry jesli kogoś uraziłem... Ale baggy mi do gusty jakoś nie przypadły a jeśli chodzi o buty to czarne skate do kostek :/ a nie jakieś najacze o.O
Jestem facetem i noszę rurki. Wszyscy mogą mnie cmoknąć!
kiedyś wszyscy chodzili w białych najkach nad kostkę, więc ultymatywne określenie jakie do nich pasuje to BUTY
pozdrawiam
Nie, nie. Rurki to taki smakołyk z bitą śmietaną w środku :)
Słucham heavy metalu, a ubieram się w zwierzęce skóry i przechadzam się z toporem. Czy jestem dziwny?
subkultury są poprawne tylko wtedy gdy nie samym ubraniem, a także filozofią aprobujesz stan rzeczy ...
spoiler start
i tak nie ogarniecie
spoiler stop
Też nie. Rurki brudzą stoły.
A co mają rurki do gofrów?
Nie Rurki, a jeden Rurek. Rurki to przepychają panowie paniom w niemieckich filmach.
Nie Rurki, a jeden Rurek. Rurki to przepychają panowie paniom w niemieckich filmach.
Na tym forum nie dowiesz się co to rurki, musisz zapytać jakiegoś hydrauliczka.
[5] są też takie co mają luźny krok, a później są wąskie.
Ja też chodzę w spodniach rurkach i nie obchodzi mnie to co inni o nich myślą.