ale tu burza przyszła do mnie i leje jak z cebra ;(
A co u was słychać? Burza u was też? Pokrzyżowała wam plany jakieś?
U mnie upał. Z 30 minut temu nadeszła jakaś chmura. Lało z 5 minut i koniec. Wszystko już wyschło. Tak duszno jest, że może wieczorem u mnie jakaś burza będzie
Mi brak burzy pokrzyżował plany, słucham Dżemu, przeglądam forum czytam notatki z polityki społecznej bo egzamin już w przyszłym tygodniu.. a no i myślę nad prezentacją z ochrony środowiska.
Liczę na to, że sporo popada w najbliższym czasie.
Ja sie zaraz utopie, jest kaluza od dzialki do dzialki.Mialem wyjechac wieczorem na koncert a pewnie trzeba bedzie wziac kajak.
Ja siedzę i się gotuje w pokoju, od kilku dni tak duszno i gorąco że nie ma czym oddychać (Poznań). Padało ale wilgoć zaraz wyparowała i jest jeszcze bardziej parno.
U mnie burze przewidywali na 16.00, jak na razie od 30min grzmi i się błyska, deszczu brak. Przynajmniej rolety mogłem odsłonić :)
Planów raczej mi nic nie pokrzyżuje, bo chcę wyjść, a punkt docelowy znajduje się 3min drogi ode mnie :)
Wcześniej upał standardowo.
U mnie coś tam pogrzmiało i popadało chwile i tera ciągle ciemne chmury ,ale coś czuje że burza nadchodzi...
Lul burza z gradem i wiatryszko ogromne, a jeszcze godzinę temu bylo słońce, teraz ciemnica- trójmiasto wita.