Cóż jest to Logitech Formula Vibration Feedback czyli raczej nic szczególnego dla Kubicy czy innego Hołka:P, ale OK
-Jest sprawna, pedały też
-Mam wszystkie instrukcje i płytkę z sterownikami(Które na Win7 i tak nie ruszą :D sprawdzałem wczoraj)
-NIE MA orginalnego kartonowego pudła(Uległo zniszczeniu 2 lata od zakupu kierowniczki)
-Nie mam pojęcia ile za nią dałem gdy ją kupowałem w gimnazjum, ale chciałbym dać za nią około 150zł góra 160zł bo chciałbym jeszcze dozbierać parę kapusty na ciut lepszego Logitecha Driving Force,a GT.
Ta kierownica nowa kosztuje 130-150 zl a Ty chcesz bez pudla 160? Lul :D
Góra 50 zl, wiecej nie dostaniesz za to...
edit. up@ no faktycznie, ja kupowalem ta kierownice prawie 6 lat temu za 140 zl, widze ze dzisiaj nowki chodza za 50 :p Wiec tego sie nawet nie oplaca sprzedawac, chyba ze 20 zl wezmiesz
Jakiś rok temu (jeśli mnie pamięć nie myli) kupiłem taką od innego Golowicza za 50zł, również sprawną bez pudełka, więc muszę Cię zmartwić - 150zł to byś dostał jakbyś sprzedawał 4 takie.
[edit] ciut lepszego Logitecha Driving Force,a GT.
Wybór popieram, ale nie zgodzę się że jest ciut lepszy, a duuuuużo lepszy ;)
grish_em_all G25 i wyżej to są już za drogo na moją kieszeń(przynajmniej na razie) więc wybór na DForce,a GT
:P Pewnie nie znający się na sprzęcie kumpel za 60zł kupi.
Wiem i dlatego piszę że Twój wybór jak najbardziej popieram. Nie zgadzam się tylko ze stwierdzeniem że Driving Force GT jest ciut lepsza od Formula Vibration Feedback - jest po prostu dużo lepsza, a przekonałem się o tym na własnej skórze, przesiadając się z FVF na DFGT.