Witam
Orientujecie się jak żywe jest CoD 2 w multi? Chodzi mi o drugą cześć, nie MW :)
Kurde, bo się zastanawiam, klucz mogę mieć w 5 minut, Enemy Territory mi się kompletnie przejadło, pograłbym w coś na tym złomie moim :)
Bardzo zywe... Jest pelno graczy, z ktorymi zabawy absolutnie nie brakuje.
A jak wygląda sprawa z cheaterami? Trzeba dużo patchy ściągnąć? Mody? Skierujcie mnie jak możecie do jakiegoś serwisu, leniem jestem :)
Pytaj mnie :) mogę Ci nawet klucz oryginalny za darmo udostępnić do testów. Sciagasz 1 patch bardzo maly 1.3. cziterz są jak wszedzie ale gra masa uczciwych graczy takich jak ja. znajdziesz mnie na xf dziad5 gg 6518359 o 19 będę dostępny
A ja mam takiego pecha, że zgubiłem cd key'a ,a dysk twardy się popsuł (piszę z kalkulatora).
W Coda 2 grałem 2 tygodnie temu, na patchu 1.2 . Patchu 1.3 nie polecam, ponieważ jest tam mało serwerów i nie ma zróżnicowanej gry. Oczywiście na starszych patchach możesz grać. Polecam tryb warzone (tylko bronie typu rifle), oraz zombie (NS-Zombies 1.2p. choćby). Więc śmiało kupuj.
Up źle szukałes
Wielka_Wieśniara - Co masz namyśli darmowy klucz? Wyszukiwarka serwerów to tylko xfire, tak?
Tak. No dam Ci cd-key za free.