Buty nike.

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
07.03.2011 22:31
ProteZ
1
odpowiedz
ProteZ
53
Rambot1c

Buty nike.

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy ten model obuwia firmy nike jest oryginalny.
Interesuje mnie również dokładna nazwa modelu, bo może gdzieś uda mi się znaleźć taniej :)

http://allegro.pl/nike-air-force-r-40-41-42-43-44-45-46-47-i1489712922.html

07.03.2011 22:37
2
odpowiedz
zanonimizowany578645
38
Pretorianin

Zawsze moze byc tak ze oryginalki z allegro beda tak na prawde nie dosc ze chinskie ( te nike tak czy siak sa tam robione) to jeszcze podrobkami za duza cene... Swoja droga jak mozna kupowac ubrania nie przymierzajac ich wczesniej ?

07.03.2011 22:45
3
odpowiedz
vlodek2532
6
Senator

Takie murzyńskie te buty - w sumie lepsze niż te emo-gimbusy z trampkopodobnymi nike'ami

Czytaj komentarz sprzedawcy - ma podobnież podróbki

Kilka aukcji zostało usuniętych - podróbki niemal, ze pewne

07.03.2011 22:50
kubicBSK
4
odpowiedz
kubicBSK
67
Legend

Nike Air Force 1 Mid

08.03.2011 07:08
5
odpowiedz
mirencjum
66
Legend

Kupiłem wczoraj córce dość drogie buty tej firmy w sklepie z markowymi towarami. Tylko jak sprawdzić czy to nie podróba? Są jakieś specjalne znaki lub coś podobnego? Na języku butów jest "made in Indonesia". Pytam się, bo w zeszłym roku kupiłem w firmowym sklepie Reebook buty i po paru miesiącach rozwaliły się.

08.03.2011 07:20
6
odpowiedz
zanonimizowany395879
22
Senator

Fake ilosc oczek do sznurowadel nie zgadza sie z legitami w afkach
nie ma blaszki co swiadczy ze to nie sa AirForce one tylko II albo 2 opcja fejki :)
kolory musza byc jednolite, bo z tego co widze to nie jest zadna limitowana edycja. odstep miedzy litera AI R na podeszwie.
chinska podrobka jak nic :)

edit: tak, tak na tym sie akurat znam.

mirencjum - owszem jest duzo rzeczy ktore swiadcza o orginalnosci.
przede wszystkim numer seryjny. mozesz sie o niego zapytac sprzedawcy i sprawdzic zapewne na stronie marki. nie praktykowalem bo szczerze nie jest mi to potrzebne. Hmm no but jak but zalezy jak sie go uzywa, dba itd itd takze pare miesiecy? nic wielkiego. Ostatnio najkrocej moje buciki wytrzymaly 2 miesiace no ale na max obrotach (taniec) najdluzej rok+ wystarczy dbac i nie robic niczego innego jak chodzic w nich :D dobra, bo zjechalem z tematu. Trzeba wszedzie uwazac na podroby...niestety nawet w sklepach sa.

jesli bedziesz planowal cos zamawiac czy takie tak rzeczy zawsze moge pomoc ;)
pozdrawiam

08.03.2011 07:25
7
odpowiedz
mirencjum
66
Legend

Fake ilosc oczek do sznurowadel nie zgadza sie z legitami w afkach

Jak to będzie po przetłumaczeniu na polski?

08.03.2011 07:28
8
odpowiedz
zanonimizowany395879
22
Senator

ilosc oczek tych w ktorych sznurowadla sie znajduja nie zgadzaja sie z tymi w oryginalnej wersji airforce'ow

08.03.2011 08:39
9
odpowiedz
zanonimizowany773309
27
Pretorianin

Podróbka, po pierwsze nie ma blaszki na sznurowadłach na dole, po drugie w takim kolorze AF1 nigdy w życiu nie widziałem, a nawet jak już to powinno to być zaznaczone jako wersja limitowana.

Po za tym przed zakupem sprawdź sobie jak się w tych butach czujesz, bo np. ja w midach się nie ciekawie czułem, dlatego z AF1 polecam buty niskie ;)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl