Witam mam taki problem ostatnio zbugowalo mi Michaela i Trevora mieli sie ukrywac po skoku ale zbyt dlugo to trwalo jakies 7h gry i do tego w koles wyboru postaci przestal mi sie pojawiac napis ze sie ukrywaja. Wiec zaczalem gre od nowa mam teraz pytanie jak tego uniknac w dalszej grze? No i jak/gdzie kupowac auto/garaze zeby mi z niego pojazdy nie znikaly? Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam
A przez te 7h gry robiłeś dostępne misje tak żeby fabularnie upłynął czas? Może później pojawiła się ikonka i Michaela albo Trevora żeby ich odwiedzić?
Pojazdy znikają jak je zniszczysz albo zostawisz gdzieś poza garażem i o nich zapomnisz. Pełne ubezpieczenie przed utratą auta jest tylko w trybie Online.
Tak zrobilem wszystkie misje Franklinem bylem przy 40 czesci statku. Umowilem sie nawet z Michaelem w barze upili sie ale nadal nie mialem go dostepnego, a z tym garazem myslalem ze jak zostawie auto gdzies to i tak potem bd w garazu lub na parkingu policyjnym.
Takie bugi z utknięciem gdzieś w fabule zdarzały się bardzo rzadko. Jeśli tego nie robiłeś to pobierz aktualizacje do gry i problem już nie powinien występować.
Aktualizacje mialem chyba wszystkie przy starcie nie pisalo mi oczyms nowym. Dzieki mam nadziene ze ten bug sie nie powtorzy