Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Budżetowa myszka

01.07.2014 22:55
Rashank
1
Rashank
37
One of the younger

Budżetowa myszka

Witam, chciałbym zakupić tanią myszkę, bo w granicach 30zł. Poszukuję oczywiście czegoś bezprzewodowego. Zastanawiam się nad zakupem:
Tracer Battle Heroes Scout
Tracer Battle Heroes Gunner
Esperanza Goblin
Genesis G33
Genesis G55

01.07.2014 23:28
2
odpowiedz
cooper270596
32
Konsul

DX-7100 kosztuje około 40zł, ale może złapiesz okazje

02.07.2014 08:01
3
odpowiedz
majek85
9
Centurion

Ja aktualnie mam w zapasie ten Tracer:
http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/10182276 i jak do tej pory jestem zadowolona ;)
Fakt,że na co dzień korzystam z innej myszy ale na tej również dało się podziałać. Czułość niezła. Trochę brakuje mi dodatkowych przycisków po bokach ale czego oczekiwać w tym zakresie cenowym.... Tak więc jeśli byłbyś zainteresowany to byłby to faktycznie dość dobry wybór.

02.07.2014 10:23
Rashank
4
odpowiedz
Rashank
37
One of the younger

Taki mały fail, bo napisałem, że chcę mysz bezprzewodową, a chodziło mi o przewodówkę. Jednak mam pytanie odnośne bezprzewodowych, bo kumpel również takową posiada i ciągle na nią narzeka, to że nie łapie sygnału, ciągle się zacina itd. Czy tak samo jest przypadku obu tych myszy? Bo jeśli nie to prawdę mówiąc skusiłbym się na mysz bez kabla :) No, ale nie pogardzę również zwykłą, tak więc prosiłbym jeszcze o koleje propozycje.

02.07.2014 13:49
Rashank
5
odpowiedz
Rashank
37
One of the younger

Najbardziej jestem zainteresowany dwoma podobnymi myszkami, a mianowicie Tracer Battle Heroes Scout oraz Airman. Wybrałbym tą bezprzewodową, jednak boję się o tracenie sygnału, zacinanie się itp. Czy są podstawy, aby się tego obawiać?

Forum: Budżetowa myszka