wykonane dziś w warszawie na skrzyżowaniu nowolipki i JP2. zmierzała do cukierni grycan nieopodal
wielokrotnie tam jestem parkować samochód (koniec strefy płatnego parkowania), tym razem byłem z dziewczyną która potwierdziła autentyczność osobniczą. dodatkowo są tutaj pandory na reku (zdjecie numer 2)
występowanie grycanek na tym skrzyżowaniu jest znaczące. zawsze kierują się do lodziarni.
http://www.pudelek.pl/artykul/41822/grycanka_tanczy_w_telewizji_wideo/
buty i pandora z tego zdjęcia się zgadzają
problem?
JESTEM PAPARACCI!@!@@
Sądząc po cieniu jaki rzuca na drugim zdjęcie bardziej skłonny byłbym uwierzyć, że to E.T.
Ja jedną z Grycanek spotkałem w tramwaju na moście Poniatowskiego - jechały w stronę Pragi, nie wiem czy tam jest lodziarnia.
[ żeby nie było - ja jej nie rozpoznałem, tylko koleżanka :) ]
FU ronn, nie miałem pojęcia kto to jest, ale doedukowała mnie siostra i teraz znam kolejną pseudo-celebrytkę po której leci flejm.
Co za ignorancja... perły przed wieprze.
Sami chcielibyście być miss lodów bakaliowych!!1
Co to są Grycanki?
czy wam też na początku wydawało się, że facet z pierwszego zdjęcia ma proteze nogi?
ronn [ gry online level: 24 - Legend ]
wielokrotnie tam jestem parkować samochód (koniec strefy płatnego parkowania)
a ja tam codziennie parkuje :)) i 10 min i z buta do pracy.
osoby nie znam, nie wiem o czym temat.
[13] - ja mógłbym zostać co najwyżej misterem chałowych. :D
Ale nie zostanę, jeszcze nei zgłupiałem, żeby płacić za gałkę loda 2.50, (przynajmniej w moim mieście, nie wiem jak w stolicy) gdy za 8-10 zł kupię 0,5l. O lodach nie-grycanch nie wspominając... choć Carte D'or podrożały srogo, nie wiem jak La Cremeria...
[2] a co to za pomnik?
wszystkim, ktorzy nie wiedza kim sa grycanki patryk malecki powinien zadac pytanie o tozsamosc
nie wiedziałam że ta "grycanka" jest celebrytką,
Powinno być nie wiedziałam że ta "grycanka" "jest" ""celebrytką""
Hej ronn, co to za modowy blog, który reklamujesz w swojej sygnaturze?