http://www.youtube.com/watch?v=Bjd76ylll6E&feature=player_embedded
Ten sam silnik ale Battlefield sie chowa!! Najladniejsza gra nie moge sie doczekac stach pomyslec co bedzie na PS4 i Xbox720!
Ladny film nakrecili. Ktos mi powie kto jest glownym aktorem ? Bo skads kojarze facjate
Nie ma się czym podniecać, to tylko zwiastun. Popatrz na zwiastun Assassin`s Creed Brotherhood i powiedz, że grafika pokrywa się z tą w grze. http://www.youtube.com/watch?v=1L4ITBjaxaM
Moim zdaniem to filmik z gry, ten assasin creed wyglada jak render a to widac bardziej ze silnik z gry moim zdaniem. Pozatym i tak musi byc postep wzgledem BF wiec calkiem mozliwe.
przecież jest gigantyczna różnica między scenami na stacji/w szpitalu a strzelaniną... pierwsze to render, drugie to gra na silniku Frostbite 2
moze dlatego ze pozniej jest szybka akcja i dlatego nie widac tak dokladnie
soniak666 jak nadal nie wierzysz, to trzymaj fragment z E3. http://www.youtube.com/watch?v=RPBe-_AWvBM
Facepalm to za mało. Wydurniasz się, czy naprawdę myślisz, że nowy Moh będzie tak wyglądał?
[11] -> w Driverze2 powinna byc taka w takim razie. Niezle jak na gre, ktora ma ponad 10 lat :P
http://www.youtube.com/watch?v=FTawgQp2bss
Co za idiotyzm to, że na filmikach tak to wygląda to nic nie znaczy tak samo wyglądało filmiki blizzarda sprzed 10 lat do Warcaft 3 więc ni wiem o o ci chodzi, w rzeczywistości grafika taka nie będzie.
Driver2 to była gra przynajmniej za czasów jak miałem PSX;P
soniak666 -> a Ty przestań się zachwycać takimi filmami. zobacz sobie lepiej prace (wizualizacje,filmy), które powstały przy pomocy 3Ds Max'a (to taki program gdybyś nie wiedział i nie tworzył kolejnego tematu). Nigdy grafika w grze nie jest taka jak w tym fabularnym "zwiastunie". Samo FABULARNY w tytule mówi, że to nie jest gameplay przecież.
[1] i [7] TOTAL FACEPALM
Obecnie mógł by tak wyglądać ale tylko na PC żadna konsola nie da rady wyciągnąć tego co zostało tutaj pokazane może PS4 i Nowy X będzie miał taką grafikę może...
Cytat z jednego serwisu który zamieścił ten film
"Wiadomo, że wszystko jest w CGI, ale zwiastun ma nas wprowadzić w klimat gry, pokazać punkty zaczepne w fabule gry"
Powodzenia w dalszym marzeniu.
Owszem. Grafika wygląda bardzo dobrze, ale jest to ten sam silnik (Frostbite 2) jaki miał Battlefield 3.
[15] racja. Grafika na zwiastunach zawsze prezentuje się lepiej, niż na gameplayach
Według plotek (a w każdej plotce jest ziarno prawdy) i logicznie patrząc na to co mogą zaoferować nowe konsole (z punktu technicznego) PS4 i X720 mają oferować grafikę na poziomie GTX 560 (ale w jakiej rozdzielczości?).
Biorąc pod uwagę, że jest to już roczna karta, a PC który uciągnie każdą grę można złożyć za ok 2000 zł, nowych konsol możemy się spodziewać najwcześniej w 2013 to PS4 i X720 są (jak dla mnie) już skazane na porażkę.
Oczywiście hamburgery itp. pewnie kupią, ale jak ktoś nie potrafi posługiwać się komputerem to jego strata.
Render zawsze będzie ładniejszy. Wystarczy go porównać z filmem przedstawiającym rozgrywkę. Różnica jest kolosalna.
Co do gry. I tak nie zamierzam grać w kolejnego klona Call of Duty ze stajni EA. Potrzebuję oryginalnych produkcji, a nie klonów odgrzewanego kotleta.
Co z tego, ze bedzie taka karta jesli w PS3 jest Geforce 7800 a jak gry ladnei wygladaja! [18]
Nie przeżywaj tak tego wszystkiego. Wygląda na to, że zaraz się zesrasz. Jarasz się tylko grafiką, a grze według mnie ważniejsza jest fabuła i mechanika gry.
Popuściłeś ?
Człowieku grafika to tylko mała część gry. Ja wolę ciekawą fabułę, porządną fizykę, jakieś nowości itd. A nie jakieś za przeproszeniem gówno owinięte w złotko czyli ładną grafikę.
soniak666 - ledwo wchodzę na forum a tu znowu twój wątek ogarnij się! w ciągu 2 tygodni założyłeś ich z 15. Ty już się nie mieszaj w "rozruszanie" forum.
<-- Wygląda na to, że zaraz się zesrasz
Koleś dobry spamer, ciekawe ile jeszcze wątków założy.
Przeciez to ty spamujesz moje tematy wiekszosc osob normalnie dyskutuje a to oznacza ze forum dobrze rozruszane.
Wierz mi, to forum nie potrzebuje rozruchu. Wszystko tutaj działa aż za dobrze.
Co do tematu - jak już wszyscy napisali - grafika z pokazów/zwiastunów/renderów nigdy nie przedstawia realnej grafiki w grze.
Podejrzewam, że kampania single-player będzie podobnym niegrywalnym gniotem do tej z Battlefield 3.
Ponowne odpalenie Wolfenstein 3D po 20 latach dało mi nieporównywalnie większą przyjemność, poza poczuciem rozczarowania, że niektóre nowe wielomilionowe hiciory mają gameplay bardziej prymitywny (chodzi mi o sposób zaangażowania gracza w rozgrywkę) niż te kilka pikseli na krzyż z czasów DOS-a.
Jedyne co tam dobre było, to wypowiedź jednego z żołnierzy:
"Bro, America was founded by terrorists, for terrorists. What do you think the f*cking revolutionary war was? History is determined by the motherf*cking victor."
Stare strzelanki sa gorsze, bo polegaly one na zwiedzani podobnych do siebie labiryntow przez co mozna bylo sie zaciac. Wole dlatego nowe strzelanki i nie chodzi tu o grafike
[31]
No pewnie że wolisz nowsze. Nie musisz się zastanawiać gdzie masz iść, bo to przecież taki wysiłek intelektualny.
soniak666 to ty najwidoczniej nie wiesz co to jest spam a forum nie potrzebuje rozruchu bo jest spoko.
Nie chodzi o wysilek intetelktualny ale jak w Unrealu czy w Doomie 2 bylo jakies ukryte przejscie i sie szukalo go godzine, chodzilo sie na okolo a pozniej sie okazalo, ze gdzies sa jakies ukryte drzwi rozniace sie odcieniem albo ukryty przelaczcnik tu nie chodzi o intelekt a o czasochlonnosc wole sobie postrzelac niz szukac przelacznika
W starszych grach tyle czasy się szukało przełącznika, przejścia, że dzisiejsze gry za ten czas mógłbyś przejść 2 razy.
EDIT. Proszę nie spamuj tylko tymi wątkami chcesz to pisz u innych w wątkach.
Założę się, że nie wszyscy tutaj grali w te "stare" strzelanki. Nie zawsze było tak miodnie i nie raz człowiek się ostro frustrował. Zagrajcie teraz i oceńcie po latach. Zdecydowanie przyjemniej jest być prowadzonym za rękę (jak dziwnie by to nie zabrzmiało).
Zdecydowanie przyjemniej jest być prowadzonym za rękę
Od czasu do czasu gram w Q2. Zdecydowanie jest to ciekawsze od korytarzowych strzelanin.