Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Blogi na gameplay

13.06.2012 16:47
Jinos
1
Jinos
42
Centurion

Blogi na gameplay

Widzę guzik "Chcesz mieć blog na gameplay" dzięki któremu pewnie można założyć bloga na tej stronie:P ale dlaczego on nie działa?? a przynajmniej u mnie

13.06.2012 16:54
2
odpowiedz
zanonimizowany789322
28
Senator

U mnie działa(Chrome). Jaka przeglądarka?

Zacytuję tekst ukrywający się pod tym przyciskiem:
Chcesz mieć swój blog na gameplay.pl?
Zapraszamy zdolnych i ambitnych autorów do współpracy przy wspólnym prowadzeniu serwisu gameplay.pl

Wymagamy ciekawych autorskich tematów, poprawnej pisowni i interesującej formy.

Jeżeli chcesz mieć swój blog na gameplay.pl :

-przyślij swój przykładowy tekst na dowolny temat na emaila [email protected], w tytule maila napisz "Nowy autor na gameplay.pl".
-dołącz list motywacyjny w którym opowiesz nam dlaczego chcesz pisać na gameplay.pl
-Podaj swoje imię, nazwisko, numer telefonu i napisz klika słów o sobie.
-Dodaj do emaila formułę:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez GRY-Online S.A., dla potrzeb obecnych i przyszłych procesów rekrutacji prowadzonych przez GRY-Online S.A. zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych. Przyjmuję do wiadomości, iż administratorem danych jest GRY-Online S.A., podanie danych osobowych jest dobrowolne, przysługuje mi prawo dostępu do treści swoich danych, ich poprawiania oraz żądania ich usunięcia."
-niestety musisz być pełnoletni.
Pisanie na gameplay.pl nie wiąże się z żadnymi zobowiązaniami, piszesz ile chcesz, kiedy chcesz i o czym chcesz. Wymagamy jednak kultury wypowiedzi.

Jeżeli tekst który przysłałeś spodoba nam się skontaktujemy się z tobą emailem. Powodzenia.

13.06.2012 17:07
Jinos
3
odpowiedz
Jinos
42
Centurion

no mam też chroma i mi nie działa ten przycisk, ale już zaspokoiłeś moją ciekawość co do jego tajemnicy :P:P

13.06.2012 17:28
😉
4
odpowiedz
zanonimizowany777435
34
Senator

-niestety musisz być pełnoletni

No to chyba ten punkt od niedawna funkcjonuje , bo wiem o jednym , czy dwóch młodocianych , którzy mają tam swoje blogi.

Forum: Blogi na gameplay