Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Blog "Anime,Manga czyli Życie Otaku"

19.04.2014 11:28
1
lukos124
14
Chorąży

Blog "Anime,Manga czyli Życie Otaku"

Siemanko wszystkim.W tym poście chciałbym przedstawić wam mojego bloga ktorego niedawno zacząłem prowadzić.Postanowiłem prowadzić tego bloga,ponieważ jestem zapalonym fanem anime oraz mangi.
Anime interesuje się już od roku, ale mange zacząłem czytać dość niedawno.Obejrzałem już ponad 40 świetnych tytułow oraz czytam aktualnie kilka dobrych mang.No dobra,koniec o mnie i przejdź my do tego co się będzie tutaj działo.

Na tym blogu będziecie mogli przeczytać najróżniejsze nowinki ze świata anime np.premiery,zmiany itp.
Oczywiście, nie zabraknie też recenzji anime oraz moich opinii na temat danego anime.Ale w tym, blogu będzie coś jeszcze co będzie wyróżniać go od innych.Nie będzie to sztywny blog z recenzjami oraz newsami,będę też tutaj zamieszczał moje zdjęcia z konwentów,codzienne przygody(jeśli będą związane z Japonią) i wiele innych.Chciałbym zawrzeć w tym blogu moje normalne życie i nie tylko.

Mam nadzieje, że będzie wam się miło czytać moje posty i zostaniecie na dłużej.Pamiętajcie, że zawsze możecie śledzić mojego bloga, lub po prostu codziennie go odwiedzać, aby sprawdzić ,czy nie ukazało się nic nowego.

Więc to by było na tyle.Widzimy się na Blogu ;)

Link do bloga:http://zycieotakumangaanime.blogspot.com/

19.04.2014 11:29
wysiak
2
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka
Forum: Blog "Anime,Manga czyli Życie Otaku"