Blog o grach video
Siemka,
chciałem Was zaprosić na mojego bloga dotyczącego tematyki gier video. Kilkunastu znajomych potwierdza, iż umiem dobrze pisać, a mój blog jest ciekawy. Jednakże nie posiadam zbyt wielu codziennych unikalnych wejść, chociaż dziennie dodaję 1-2 nowe posty. Zawsze co najmniej jeden jest w formie artykułu. Potrzebuję większego wsparcia. Piszcie, co mogę poprawić. Od kwestii wizualnych po merytoryczne. Miałem pomysł by stworzyć FanPage na Fb, bym mógł dziennie informować moich czytelników o nowy postach. Jednakże najpierw potrzebuję większej ilości wyświetleń oraz komentarzy do mojej działalności. Mój blog posiadam na blogspot, a jego adres to dawidczimmersja.blogspot.com
Za całe wsparcie z góry dziękuję!
Serdecznie zapraszam dzisiaj ok. godziny 16:30, gdyż postaram się wrzucić nowy dłuższy artykuł.
Przczeczytalem "Na krawędzi lustra" i niestety jest slabo, zarowno graficznie jak i merytorycznie. Czyta sie bardzo zle, z powodu ksztaltu i koloru czcionki oraz tla. Sam tekst zawiera sporo bledow. Od razu widac, ze nie robisz korekty, bo literowki nie sa poprawione, oraz nie czytasz swoich tekstow, bo niektore zdania nie maja sensu. Do tego sa one krotkie i proste, caly tekst czyta sie jak ogloszenie czy telegram.
W grze wcielamy się w Faith, twarz z okładki produkcji.
Twarza to moze zostac modelka.
W grze mamy umiejętność uprawy sportu
Farming Edge 2013?
wysokiej techniki akrobatyki, którą posiada główna bohaterka.
Co posiada? Akrobatyke czy technike?
rząd o ustroju totalitarnym
Rzad nie ma ustroju, panstwo ma ustroj.
Agencja oponentów rządu działa i zakłóca jej działalność.
Jej?
Kradnie dokumenty, blablablablablablabla i wszystko
Tak, blablabla.
Tu przerwalem, nie dalem rady czytac dalej.