Witam.Po rozpoczęciu gry i naciśnięciu spacji+w postać upada na ziemie i nie może z niej wstać.proszę o pomoc.
Posiadam oryginalną grę, lecz miałem problem z pobieraniem aktualizacji(gra nie chciała się włączyć) i ściągnąłem Crack.Only.v1.0.0.55-RELOADED. ;)
Zrób zdjęcie płyty wraz z karteczką z nickiem lub wklej inny dowód potwierdzający, że posiadasz oryginalną wersję. W przeciwnym wypadku wysyłam zgłoszenie na policję!
Człowieku palnij się czymś w głowę.Zamieszczam zdjęcie bo widzę, że nie inaczej nie otrzymam pomocy. ;)
Taki problem występuje jedynie w pirackiej wersji. Więc musisz po prostu przeinstalować grę i pobrać aktualizację. Jeśli łatki nie chcą się pobrać automatycznie, musisz to uczynić ręcznie. Powinno pomóc.
Przepraszam, ale wcześniej napisałem źle.Cracka ściągnąłem gdyż nie mogłem ominąć logowania do bodajże "Rockstar club".Zdarzało się też, że występował status:bezczynność po instalacji.To już któraś z kolei przeszkoda, która uniemożliwia mi grę. :/
Cały RSC... Ja takich problemów nie miałem. Obawiam się, że crackiem tylko namieszałeś...
Musisz mieć najnowszą aktualizację i najnowszą wersję RSC.
Spróbuję zainstalować grę bez dostępu do internetu i zainstalować to co powiedzieliście. ręcznie.Koniecznie jest logowanie do Social club?Nie ma sposobu, aby to jakoś ominąć?
teraz podczas logowania do social club występuje błąd, że gra przestała działać.No nic..Obejdę sie smakiem.Dzięki panowie za pomoc. ;)