Witam. Mam problem z tą grą.
Otóż podczas grania w czasie rzeczywistym w Wojnie o Pierścień gra samoistnie wyłącza się, tzn. pokazuje się klęska i następuje koniec gry. Dlaczego? Pomóżcie, pozdro
A rozwiń to jakoś. Ustawiałeś coś dziwnego? Bardzo dawno w to grałem ale może popatrz w opcjach gry bo jest ustawione coś dziwnego.
Wszystko jest ustawione normalnie. Po prostu zabijam sobie wrogów już prawie mam wygrać, kiedy nagle pokazuje się porażka i jeszcze do tego tylko w Wojnie o Pierścień, bo w potyczce normalnie działa i jeszcze do tego klęska włącza się równo za każdym razem po 3 min i 25 s.
Może kto inny coś poradzi?
Bardzo dziwne myślałem że może limit wojny ustawiono na 3 min ale jak piszesz że wszystko w opcjach jest okej to nie wiem.
up
pospamuje troszkę...pomóżcie
chcę też zaznaczyć, że dzieje się to też w kampanii i potyczce (teraz dopiero zauważyłem). może jakieś patche są od tego?
hmm...może ktoś mi wreszcie wytłumaczy o co chodzi w czasie rzeczywistym w wojnie o pierścień, czy ja robię coś źle, czy co? buduję fortecę, walczę z wrogiem (wygrywam i tak) a tu nagle zonk! wyskakuje klęska!