Cześć. Mam kłopot z grą z tytułu. Gram przez EpicGames. Do tej pory było wszystko ok, w pewnym momencie w trakcie gry wyrzuciło mnie do pulpitu. Od tego czasu kiedy uruchamiam grę, ona się włączy, idą reklamy początkowe, napisy i gra się wyłącza i mam pulpit. Próbowałem wszystkich rozwiązać ze strony EP. Przeinstalowałem grę, launcher, uruchamiałem z panelu administratora. Nic nie działa. Cały czas gra po wstępie wywala na pulpit. Miał ktoś podobny problem i go rozwiązał?
Hej, dziękuję za odpowiedź. Po użyciu fix crasha z pierwszego linku gra w ogóle nie reaguje. Jeśli chodzi o filmiki, u mnie w pliku nie ma tych parametrów. Próbowałem notatnikiem, Notepad++ i dalej nic.
A jaki masz sprzęt bo to najważniejsze pytanie? Ja przykładowo ostatnio grałem również w BioShock 2 na PC i wybrałem oryginalną wersję którą wolę. I o ile gra przy pierwszym odpaleniu chodziła doskonale tak przy kolejnych próbach zagrania cały czas miała jakiś problem, natomiast wersja odnowiona działała cały czas bez zarzutu.