Grał ktoś z was w to? Bo mam jedno pytanie. Czemu w statach mam zebrane 56 przedmiotów, a w opcji colletion pokazane jest 55? Jakiś bug, czy jeden to jakiś ultra sekret, który przegapiłem? PS. na steamie jest promocja 1,24 ojro.
To nie jest czat tylko forum. Jak zakładasz temat to nie pisz że masz pytanie tylko je od razu zadawaj, i twórz normalne tematy.
Skąd osoba ma wiedzieć czy masz pytanie, problem, chcesz się podzielić recenzją czy sprzedać tą grę?
A ty kto, szef forum?
Nie. Logicznie myślący człowiek. Gdybyś też był w stanie myśleć to zrozumiałbyś, o co mu chodzi.
Nie chciałem pisać tematu na 100 słów. Od razu trzeba mnie lżyć? Też pomyśl, bo nie boli (chociaż nie wiem jak jest w twoim przypadku). PS. Czemu odpowiadasz za niego? Masz go za osobę ograniczoną?
Ogólnie system achivementów i przedmiotów jest w grze dość zabugowany.
Przykład? Można zdobyć 98 z 97 sekretów. Nie ma sensu się tym przejmować, nie ma to żadnego wpływu na rozgrywkę.
No chyba że polujesz na Platinum God, ale o tym pogadamy za jakieś przegrane 150h :D
Poluję na Golden God :P Obecnie mam podstawkę bez WotL i zostały mi tylko 3 osiągnięcia do zdobycia po 60h gry. I tu pojawia się problem. O ile pierwsze z nich Mamas Boy jest dość łatwe do zdobycia (w sensie wiadomo jak to zrobić), to pozostałe dwa są już problematyczne. Jedno z nich to The Halo za zabicie matki Biblią (dziwnie to brzmi :D), której za Chiny nie mogę nigdzie znaleźć (mam ją w Collection, tzn. że kiedyś na nią trafiłem, ale pewnie nie wiedziałem do czego służy, albo nie dałem rady dojść do bossa, na którym trzeba jej użyć), a do kolejnego - Golden God brakuje mi tylko dwóch przedmiotów - wspomnianego The Halo i Spider's Bite, który jest dostępny do znalezienia już od samego początku, a nigdy na niego nie trafiłem :/ Wie ktoś może jak trafić na te przedmioty?
Poluję na Golden God :P Obecnie mam podstawkę bez WotL i zostały mi tylko 3 osiągnięcia do zdobycia po 60h gry. I tu pojawia się problem. O ile pierwsze z nich Mamas Boy jest dość łatwe do zdobycia (w sensie wiadomo jak to zrobić), to pozostałe dwa są już problematyczne. Jedno z nich to The Halo za zabicie matki Biblią (dziwnie to brzmi :D), której za Chiny nie mogę nigdzie znaleźć (mam ją w Collection, tzn. że kiedyś na nią trafiłem, ale pewnie nie wiedziałem do czego służy, albo nie dałem rady dojść do bossa, na którym trzeba jej użyć), a do kolejnego - Golden God brakuje mi tylko dwóch przedmiotów - wspomnianego The Halo i Spider's Bite, który jest dostępny do znalezienia już od samego początku, a nigdy na niego nie trafiłem :/ Wie ktoś może jak trafić na te przedmioty?
Ups, mega lag, sorry za double posta
Tez mam problem THE BINDING OF I~SAAC MULI JAK MALO ,!! Gta 4 chodzi bez lagów wgl. a the binding of isaac muli tak samo na maxie i na low moze na low troche lepiej bf3 chodzi na srednich !!! Na 50 fps czasami 70 !!! Prosze o pomoc bardzoo ;( !!! Jak cos to The Binding Of Isaac pobralem z mediafire z linku jakiegos youtubera !!!!!
Ta gra już taka jest. Każdy się z tym spotkał. Gram od 2 lat w to i nie ma na to sposobu. Isaac jest źle napisany we flash i tak jak na innych silnikach, tak i ten został źle zoptymalizowany. Nie bez powodu w steam pisze, że trzeba mieć min 3 Ghz w procku. Mój Quad też sobie nie radzi. Można polepszyć działanie gry, ale trzeba mieć lepszy sprzęt. Jedynie można zmniejszyć lag, ale go nie wyeliminować.