Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Binding of Isaac

28.09.2012 20:02
1
zanonimizowany631700
21
Pretorianin

Binding of Isaac

Grał ktoś z was w to? Bo mam jedno pytanie. Czemu w statach mam zebrane 56 przedmiotów, a w opcji colletion pokazane jest 55? Jakiś bug, czy jeden to jakiś ultra sekret, który przegapiłem? PS. na steamie jest promocja 1,24 ojro.

28.09.2012 20:05
.:Jj:.
2
odpowiedz
.:Jj:.
147
    ENNIO MORRICONE    

To nie jest czat tylko forum. Jak zakładasz temat to nie pisz że masz pytanie tylko je od razu zadawaj, i twórz normalne tematy.
Skąd osoba ma wiedzieć czy masz pytanie, problem, chcesz się podzielić recenzją czy sprzedać tą grę?

28.09.2012 20:08
3
odpowiedz
zanonimizowany631700
21
Pretorianin

A ty kto, szef forum?

28.09.2012 20:12
4
odpowiedz
zanonimizowany3972
87
Legend

Nie. Logicznie myślący człowiek. Gdybyś też był w stanie myśleć to zrozumiałbyś, o co mu chodzi.

28.09.2012 20:21
5
odpowiedz
zanonimizowany631700
21
Pretorianin

Nie chciałem pisać tematu na 100 słów. Od razu trzeba mnie lżyć? Też pomyśl, bo nie boli (chociaż nie wiem jak jest w twoim przypadku). PS. Czemu odpowiadasz za niego? Masz go za osobę ograniczoną?

28.09.2012 23:05
6
odpowiedz
zanonimizowany283992
211
Legend

Ogólnie system achivementów i przedmiotów jest w grze dość zabugowany.

Przykład? Można zdobyć 98 z 97 sekretów. Nie ma sensu się tym przejmować, nie ma to żadnego wpływu na rozgrywkę.

No chyba że polujesz na Platinum God, ale o tym pogadamy za jakieś przegrane 150h :D

17.10.2012 00:18
7
odpowiedz
zanonimizowany631700
21
Pretorianin

Poluję na Golden God :P Obecnie mam podstawkę bez WotL i zostały mi tylko 3 osiągnięcia do zdobycia po 60h gry. I tu pojawia się problem. O ile pierwsze z nich Mamas Boy jest dość łatwe do zdobycia (w sensie wiadomo jak to zrobić), to pozostałe dwa są już problematyczne. Jedno z nich to The Halo za zabicie matki Biblią (dziwnie to brzmi :D), której za Chiny nie mogę nigdzie znaleźć (mam ją w Collection, tzn. że kiedyś na nią trafiłem, ale pewnie nie wiedziałem do czego służy, albo nie dałem rady dojść do bossa, na którym trzeba jej użyć), a do kolejnego - Golden God brakuje mi tylko dwóch przedmiotów - wspomnianego The Halo i Spider's Bite, który jest dostępny do znalezienia już od samego początku, a nigdy na niego nie trafiłem :/ Wie ktoś może jak trafić na te przedmioty?

17.10.2012 00:19
8
odpowiedz
zanonimizowany631700
21
Pretorianin

Poluję na Golden God :P Obecnie mam podstawkę bez WotL i zostały mi tylko 3 osiągnięcia do zdobycia po 60h gry. I tu pojawia się problem. O ile pierwsze z nich Mamas Boy jest dość łatwe do zdobycia (w sensie wiadomo jak to zrobić), to pozostałe dwa są już problematyczne. Jedno z nich to The Halo za zabicie matki Biblią (dziwnie to brzmi :D), której za Chiny nie mogę nigdzie znaleźć (mam ją w Collection, tzn. że kiedyś na nią trafiłem, ale pewnie nie wiedziałem do czego służy, albo nie dałem rady dojść do bossa, na którym trzeba jej użyć), a do kolejnego - Golden God brakuje mi tylko dwóch przedmiotów - wspomnianego The Halo i Spider's Bite, który jest dostępny do znalezienia już od samego początku, a nigdy na niego nie trafiłem :/ Wie ktoś może jak trafić na te przedmioty?
Ups, mega lag, sorry za double posta

14.01.2014 21:34
😒
9
odpowiedz
zanonimizowany951281
2
Junior

Tez mam problem THE BINDING OF I~SAAC MULI JAK MALO ,!! Gta 4 chodzi bez lagów wgl. a the binding of isaac muli tak samo na maxie i na low moze na low troche lepiej bf3 chodzi na srednich !!! Na 50 fps czasami 70 !!! Prosze o pomoc bardzoo ;( !!! Jak cos to The Binding Of Isaac pobralem z mediafire z linku jakiegos youtubera !!!!!

14.01.2014 22:33
10
odpowiedz
zanonimizowany793837
39
Generał

Ta gra już taka jest. Każdy się z tym spotkał. Gram od 2 lat w to i nie ma na to sposobu. Isaac jest źle napisany we flash i tak jak na innych silnikach, tak i ten został źle zoptymalizowany. Nie bez powodu w steam pisze, że trzeba mieć min 3 Ghz w procku. Mój Quad też sobie nie radzi. Można polepszyć działanie gry, ale trzeba mieć lepszy sprzęt. Jedynie można zmniejszyć lag, ale go nie wyeliminować.

Forum: Binding of Isaac