Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: BF3 "Rozłączenie z grą: upłynął czas nawiązania połączenia z serwerem."

16.12.2011 09:17
CyberTron
1
CyberTron
110
Imperator Wersalka

BF3 "Rozłączenie z grą: upłynął czas nawiązania połączenia z serwerem."

"Rozłączenie z grą: upłynął czas nawiązania połączenia z serwerem."

Taki mam komunikat jak mnie wywala z gry. Ofc nie zapisuje statystyk itp. Pb zaktualizowałem. Nadal wywala w losowych momentach. Ma ktoś jakieś porady?

16.12.2011 09:23
Matt
2
odpowiedz
Matt
268
I Am The Night

Nie mam dla Ciebie rady, ale na pocieszenie moge powiedziec ze nawet przy takim rozlaczeniu z serwera twojej staty zapisywane, tyle że raporty z serwera trafiaja na battlelog dopiero po zakonczeniu rundy, takze jezeli wylecisz na poczatku, to musisz odczekac czasem nawet kilkadziesiat mint zeby zobaczyc tam swoje ribbony / kille.

16.12.2011 09:36
CyberTron
3
odpowiedz
CyberTron
110
Imperator Wersalka

Dzięki za info, trochę mnie pocieszyłeś:D. Mam pytanie. Czy jest podział pomiędzy bronie USA a RUS? Odblokowałem już parę celowników i czasami nie mam ich dostępnych.

16.12.2011 09:56
Matt
4
odpowiedz
Matt
268
I Am The Night

Dla kazdej broni odblokowujesz osobny zestaw gadzetów, jesli wiec odblokowales np IRNV dla G36C, to bedziesz mogl korzystac z niego grajac zarowno amerykanami jak i ruskimi, ale zeby skorzystac z tego celownika przy M4 bedziesz musial odblokowac go osobno, dla tej broni wlasnie.

16.12.2011 10:25
5
odpowiedz
zanonimizowany3972
87
Legend

Oczywiście jeżeli bron jest dostępna na danym etapie tylko dla danej frakcji, to nie będziesz mógł stosować odblokowanych gadżetów w jej odpowiedniku z innej.

Forum: BF3 "Rozłączenie z grą: upłynął czas nawiązania połączenia z serwerem."