"Rozłączenie z grą: upłynął czas nawiązania połączenia z serwerem."
Taki mam komunikat jak mnie wywala z gry. Ofc nie zapisuje statystyk itp. Pb zaktualizowałem. Nadal wywala w losowych momentach. Ma ktoś jakieś porady?
Nie mam dla Ciebie rady, ale na pocieszenie moge powiedziec ze nawet przy takim rozlaczeniu z serwera twojej staty SĄ zapisywane, tyle że raporty z serwera trafiaja na battlelog dopiero po zakonczeniu rundy, takze jezeli wylecisz na poczatku, to musisz odczekac czasem nawet kilkadziesiat mint zeby zobaczyc tam swoje ribbony / kille.
Dzięki za info, trochę mnie pocieszyłeś:D. Mam pytanie. Czy jest podział pomiędzy bronie USA a RUS? Odblokowałem już parę celowników i czasami nie mam ich dostępnych.
Dla kazdej broni odblokowujesz osobny zestaw gadzetów, jesli wiec odblokowales np IRNV dla G36C, to bedziesz mogl korzystac z niego grajac zarowno amerykanami jak i ruskimi, ale zeby skorzystac z tego celownika przy M4 bedziesz musial odblokowac go osobno, dla tej broni wlasnie.
Oczywiście jeżeli bron jest dostępna na danym etapie tylko dla danej frakcji, to nie będziesz mógł stosować odblokowanych gadżetów w jej odpowiedniku z innej.