Kupiłem ostatnio BF3 Premium Edition, i po kilku godzinach walki z origin'em udało mi się ściągnąć wszystkie aktualizacje do nowego battlefielda, jednakże mam inny problem, nie mogę włączyć battleloga.... Klikam na ikonke bfa, włącza się origin, robi synchronizacje plików, otwiera nową kartę w przeglądarce i .... nic. Na stronie ładuje się tylko kilka obrazków i na tym koniec. Nie wiem kto wpadł na tak genialny pomysł jak obsługa gry poprzez przeglądarkę internetową, ale to nie czas na takie rozważania. Jak naprawić ten problem? Teraz już nawet nie mogę włączyć gry....
A jak uda się mniej-więcej wczytać stronę, to i tak często nie mam połowy obrazków...
Mój sprzęt:
Phenom II 955, 4 GB Ram, Radeon HD 7870, Windows 7 64 bit, Opera.
prawy przycisk myszy na ikonkę gry w orginie i kliknij napraw, może pomorze
spróbuj na Chromie albo na Mozilli
Guzik to dało :) Battlelog włącza się wedle swoich upodobań, raz strona wczyta się w 100%, w drugim w 80% a za trzecim razem tylko w 5% a czasami mam tylko białe tło :)
Naprawa i zmiana przeglądarki nie działa, jakieś rady?
Wtyczke do przegladarki zainstaluj najnowsza. Mozesz ja pobrac w opcjach Battleloga.
[3] - Dam ci radę. Zadzwoń do nich na podany numer z pomocy technicznej i tyle a jak nie będzie działać no to wtedy pisz dalej tutaj a IMO Battlelog jest zajebisty, nie wiem czemu ludziom nie odpowiada odpalanie z przeglądarki gry.
[6] - Bez Premium z 5-6 GB z Premium... no cóż z 15? Coś koło tego.
A ja mam inne pytanie. Ile GB tych aktualizacji bylo ?
Od cholery :)
Moj BF to 21gb a mam 2 z 4 dlc. Obstawiam ze z 8 - 10gb bedzie sciagac.
Ufff, to jeszcze przezyje.
Problem prowizorycznie rozwiązany, całkowite blokady battleloga powoduje Kaspersky Internet Security, jego wyłączenie pomaga, ale też nie w 100% Cóż będę szukać dalej.
Mój BF3 wraz z 4 dlc waży trochę ponad 24 GB, z płyty instaluje się 12-14 GB, ale to nie waga tych aktualizacji jest najgorsza, ale pobieranie tego z orgin. Przy rozpoczęciu pobierania przez kilkadziesiąt minut leci całą szybkością łącza, a później prędkość spada do 300 kb/s i trzeba co chwilę restartować pobieranie.