Integracyjna karczma dla bezsennych
Masz problemy ze spaniem? Nie wiesz co ze sobą zrobić? Zapowiada się kolejna noc z prawicą? Otóż nie! Koniec z leżeniem w łóżku i wpatrywaniem się w sufit, fantazjując o Jessice Albie. Przyłącz się do nas! Golowych bezsennych, gadających o wszystkim i o niczym. Co z tego będziesz miał? Absolutnie nic! No, może poza pijackimi gadkami i w konsekwencji zdjęciami reqa o późnych porach, bo jak przystało na ludzi cierpiących na kliniczną insomnię, musimy polewać sobie wzajemnie.
To jest ostatnie miejsce, gdzie chciałbyś normalnie być, ale zawsze lepsze niż leżenie w łóżku i wyobrażanie sobie sztucznych melonów Carmen Electry. Na pierwszy rzut oka, nie panują tu żadna zasady, co nie jest dziwne w tak bardzo zapomnianych przez cywilizację miejscach, jednak musisz mieć na uwadze parę rzeczy:
- jeżeli jesteś nowy, musisz się dostosować do stałych bywalców. Nie myśl o trollowaniu, ubliżaniu, czy śmianiu się ze stałych bywalców, jakkolwiek skrzywieni mentalnie by oni nie byli. Konsekwencje będą srogie.
- jeżeli jesteś już stałym bywalcem, możesz robić co się Tobie podoba. Jak wytrzeźwiejesz, i tak będziesz się tłumaczył.
Chcesz wiedzieć więcej? Zapytaj. Będziesz miał farta, to ktoś Ci odpowie.
Czynne: 22:00 - 7:00
I nie pałętać się tutaj po zamknięciu... :P
Historia bezsenności
Tak naprawdę bezsenność na początku wcale się tak nie nazywała. Początków szukajmy w 2001 roku pod pod nazwą (prawdopodobnie) "1sza w nocy. kto jeszcze nie śpi" Autor niestety nie jest znany. Chyba, że ktoś wie i napiszę.
Następnie w grudniu 2002 roku z inicjatywy Sir kleska. Wtedy nosił nazwę "Kto jeszcze nie spi :)" Potem przez chwilę funkcjonowała nazwa "Kto jeszcze nie spi czyli BEZSENNOSC NOCNA"
Od 15 części (rok 2003) dzięki userowi Goozys[DEA] wątek przyjął nazwę "Bezsenność - czyli kto jescze nie śpi cz. x"
Wtedy zakładali je głównie użytkownicy: SULIK, arthemide, maniek_ czy Banita_bb. Oczywiście nie tylko Oni, ale nie będziemy wypisywać wszystkich.
Przed długi czas karczma nosiła ww. nazwę
Pierwsze dodatki (jeśli możemy je tak nazwać) zaczęły się pojawiać w sierpniu 2003 za sprawą użytkownika Banita_bb, pierwszy nosił nazwę: ..."czyli nocna filia Tawerny pod Głodnym Trollem"
Natomiast pierwsze rozbudowane wstępniaki (w postaci listy stałych bywalców) zaczęły pojawiać się od części 40 za sprawą użytkownika maniek_.
Wstępniaki stopniowo ewoluowały i zmieniały się (było FAQ, muzyczne propozycję, cytaty, opis bezsenności, lista stałych bywalców z rozbudowanymi opisami użytkowników) aż w końcu osiągnęły dzisiejszy stan.
W 2004 roku z tytułu zniknął napis "czyli kto jescze nie śpi cz. x" i został zastąpiony zwykłym podtytułem. Stało się tak dzięki userowi Brisk.
W 2006, dzięki userowi Apocalyptiq powstał Wątek Dla Bezsennych 1 - Dzienne Rozmowy .Ostatni post został napisany w 2008 roku po 67 częściach
W 2008 za sprawą PatriciusaG roku powstała bezsenność w premium, ale niestety upadła po pierwszej części [*]
W 2009 rokuza sprawą mavioza powstała alternatywa dla bezsennych w dzień - izolatka, powstało ponad 100 części.
Obecnie bezsenność liczy ponad 450 części, wielu przepowiadało jej koniec, Storm93 pisał " (...)Raczej odchodzimy z klasą i połyskiem". " ale na razie kolejne części wciąż powstają...
~ mannan
Pozdrowionka z Bonn dla wszystkich stałych i niestałych bywalców, wszystkich nocnych Marków i lunatycznych duchów. Miejsca starczy dla wszystkich, a wiec gośćcie się tu jak u siebie!
[made by arthemide]
Buziaki dla wszystkich stałych GOLowych nieśpiochów
[made by Ewunia]
Każdy cierpiący na bezsenność znajdzie bratnią duszę w tym wątku !
[made by Łyczek]
Mamy duzo milosci do rozdania dla wszystkich golowych dziewczecych duszyczek, ktore blakaja sie bez celu o tak poznej porze.
[made by Harrvan]
Let''''s make some noise !!! Noc - najlepsza pora na dobry melanż :D
[made by Kasztan]
Dziwni jesteście.
[made by Pat]
Dziwni ludzie:
Trzeźwy Kasztan
Śpiący Łyczek
Odbanowany Taikun
Diabelski Harrvan
Smutny Pat
Gruba Kasia
Spokojny Ddza
Bezbronny Apo
Stetryczały Glob3r
Rozkoszna Fiona
Stara Kicia
Racjonalny i konsekwentny Soul
Raptusiewicz Padre
Mądry Kolczes
Cichy RPN
Pijany Arxel
Martwy MasterDD
Ekstrawertyczny Gandalf
Polonista Pl@ski
Kumaty mannan
ENJOY!
Poprzednia nieprzespana część: https://www.gry-online.pl/forum/bezsennosc-491-o-czym-pogadamy/z7c8c144?N=1
Wzór wstępniaka: http://etxt.pl/bezsenni
Enjoy!
Mały-> Dzięki za pozdro w wątku: Jakie persony szanujecie/lubicie na golu? :)
No chyba, że nie chodziło o mnie. A ja tu robię celebrytę z Siebie.
Moja zaprzyjaźniona, kochana, cudowna, wręcz niesamowita firma zbankrutowała(tępe wuje), strasznie ich lubiłem i dla nich ciężko pracowałem przez jakiś czas(2 tygodnie zlecenie), prezes to wyjątkowy człowiek (głupi wuj) i zapłacił w terminie(gdzie moja kasa!) i zawsze wywiążę się z umowy. A jego chrześniak informatyk to mistrz po prostu (głupi pedał, bezmózg je*any) Straszna szkoda (kij z nimi, niech ich szlag).
Witam Serdecznie. :)
No to zacznę tutaj.
Z poprzedniego:
W żadnym wypadku nie czuje się skrępowany Meg :)
Co tam?
Typowa niedziela. Pogoda szara, nawet specjalnie wychodzić się nie chciało, większość czasu przesiedziałem w domu.
Mój ojciec posiada WSK. Do teraz stoi w garażu.
__
P.S
Cycków nie będzie!
/ jakbym widział, że tyle postów już nasmarowane, to bym założył :)
// co robię? Zamulam. Czas na kąpiel i na wieczorną mapkę w MW2 :)
Meg ---> Z lenistwa Cie glowa boli ;-)
Co sie dzieje. Dzis zrobilem nam 'obiad' (w cydzyslowiu, bo placki ziemniaczane nie sa wyzynami skomplikowania, ale robilem je drugi raz w zyciu :-D), ocenila je na 5+ ;-)
A poza tym, poszerzam jej horyzonty muzyczne i ucze szalonych asocjacji, zeby latwiej zapmietac taka Chelidonium majus :-P
Miałem założyć z takim samym tytułem :)
btw. mannan - kryzys natchnienia? https://www.gry-online.pl/forum/bezsennosc-478-nikomu-nie-chce-sie-zalozyc/z5c6eabd
Pokazać Wam sztuczkę?
Dzień dobry
witam się nie mając nic więcej konkretnego do dodania. niedziela dzień cwela po całości - brzydka pogoda, więc nie ma gdzie i z kim wyjść. Za to 5 meczów obejrzanych, czuję się bogatszy wewnętrznie :)
A od wtorku powrót na siłownię!
No dawaj tą sztuczkę. :)
Raziel to celebrity, widział Pan profil Beka z gameplaya na fejsie? :P
Mav- To nie ja;p Ja też piszę na gp i nie będę brzydko mówiąc srał do własnego gniazda. Od tego mamy swoje forum autorów żeby się tam pojechać. :D
Poza tym ja robię swoje, piszę te swoje nerd-teksty i staram się aby były coraz lepsze.
Po drugie nie bardzo by mi się chciało się bawić z FB.
Jeszcze 4 tygodnie wytrzymać i będzie błogo, a 25 maja się chyba wyprowadzam już do Warszawy.
btw co tu się wydarzyło? jakiś romans Thomasa z Meg?
Chciałam powiedzieć Małemu, że bardzo dziękuję za wzmiankę w temacie o szanowanych personach /:D/, ale żadnego wesela nie będzie. :>
Adam
Nie z lenistwa, tylko jak się jest głupią i się siedzi do 6 rano, to potem głowa boli z niewyspania.. ;)
Monti
Jaki romans, ja o niczym nie wiem, wszystko dementuję ;>
[17] Piąteczka. Też się wyprowadzam, a w zasadzie wyjeżdżam.
Co się wydarzyło? Nic, ja też o żadnym romansie nic nie wiem ;)
Siwy, z tego co wiem to nie ma innego siwego :) z reszta jakby byl to i tak nie bylby majstrem :) spoko Meg, etenszyn :) w sumie to cala grupe bezsennych moglym przywolac, ale bylbym wtedy bardzo stronniczy :)
Wiecie jak na mobilnym chromie zainstalowac adblocka?
Mintet -> Meg z Tomaszem? Przeciez on by za nia nie nadazyl, Arxel to inna para kaloszy :) co sie szykuje za 4 tygodnie?
Adam - > no dalej, nie badz zyla :)
U mnie pogoda z dupy. Wiatr jak szalony szaleje, leje, piździ.
A u mnie śnieg pada. Jej...
Jest ktoś chętny do pomocy? Bo na potrzeby Pani Krysi potrzebuje około 10 osobowej grupy badawczej.
Nic trudnego, tylko kilka obrazków do oceny.
Thomas -> A gdzie wyjeżdżasz?
Mały -> Za równo 4 tygodnie koniec szkoły <3
Maluch, a co ja jestem, jakaś błyskawica, że ciężko nadążyć? ;P
No Arx ma skilla, to prawda. :)
Maly-> Jutro. ;p Bo dzisiaj muszę się zwinąć.
Trzymajcie się towarzysze, Dobranoc. :)
Damian tam gdzie Ty byłeś ostatnio :)
Mintet? U mnie powiewało, popadało, ale żeby śnieg? Chyba bym się przeżegnał
Witaj koteł :)
/ dobranoc siwy ;)
// i Mały
Mintaj - a bo myslalem, ze cos sie ruszylo w dolarów z pokusa.
Meg - czyli Arxel jest szybki?
Adam - wiecej szczegolow. Obiad to kazdy umie zrobuc :)
Dobrej siwy
Ja leve Panie i Panowie, trzy ciezko prespane nocki dawaja sie we znaki, padam na ryj... dobrej nocy wszystkim :)
Nie z lenistwa, tylko jak się jest głupią i się siedzi do 6 rano, to potem głowa boli z niewyspania.. ;)
Za tydzień powtórka, moja droga.
Ja też w kuchni orłem nie jestem, ale przyjdzie na to czas ;)
Glob3r czemu akurat wybór padł na kickboxing?
/ Monter tzn? Bo nie wiem, czy się rozumiemy :p
Jeśli dobrze, to w miejsce piwa powinno być co innego :D
@down
W takim razie też wybrałbym kickboxing :)
@Thomas
Akurat jedna z siłowni, do których obowiązuje mnie karta beActive, ma w swojej ofercie kickboxing ;). Ewentualnie jeszcze muay thai.
Thomas -> Straciłem rachubę xD Napisałeś, że wyjeżdżasz i tam gdzie ja byłem ostatnio, a że ostatnio siedzę w Wawie to pomyslalem o Wawie, ale już czuję, że mówisz o Holandii :)
Ano fakt, gapa ze mnie. Tyle podróżujesz, że już nie nadążam :p Ale tak, chodzi o NL :)
Thomas -> Coś Cię zmusiło do wyjazdu czy po prostu chęć większej kasy i standardu życia?
Tutaj nic mnie nie trzyma. Jednemu kumplowi wczoraj skończył się urlop i już siedzi w NL, drugi też tam wyjechał kilka tygodni temu. Jeszcze trochę i trzeci (z trójki najlepszych znajomych) wyjedzie. Więc po co mam tutaj gnić? Zero godziwej pracy, zamiast piąć się w górę spadasz w dół i takie są perspektywy życia w dziurze. A tam przynajmniej będę miał pracę, niezłą kasę, kumpli na miejscu i weedu po szyję :)
Witam!
Montera--> Kiedy Ty zdajesz maturę? W tym roku, czy już zdawałeś w 2013?
btw.
Dlaczego jak puszczają pierwszy raz daną reklamę w TV, to jakiś czas później jest ona puszczana w dość skróconej i okrojonej wersji?
spoiler start
Tytuł bezsenności - mindfuck
Ktoś może wyjaśnić skąd ta głęboka myśl?
spoiler stop
Thomas -> Nie no to w sumie rozumiem. A do jakiego miasta konkretnie jeśli można wiedzieć?
AvengerXXX -> W tym roku będę.
Zadzwoń do telewizji i zapytaj :p
Co do nazwy wątku - czytaj wyżej.
Dobranoc :)
/ to różnie, ale na tą chwilę Brielle. W Rotterdamie i Amsterdamie też mam zamiar być :)
Av -> Bo pierwotnie Mannan nadał tej części nazwę "nikomu nie chce się założyć nowej...". A teraz przeczytaj post [6] :)
Co do reklamy to po prostu kwestia czysto ekonomiczna.
Thomas -> Rotterdam <3 Europejski Nowy Jork.
Dobry wieczór. :)
Radość!!!
Podpisałem w końcu normalną umowę.
I transy: https://www.youtube.com/watch?v=JpI3wcx3zKI
Nie wiedziałem, że u nas Św Patryk to jakieś święto. :P Co do picia to ja akurat nie mogę nic powiedzieć.
Widać najwięksi alkoholicy są w stanie znaleźć sobie powód do picia niemal codziennie.. :P
Megera ---> Zero.
Za to, zjedzone pol pancakesa (druga polowa nakarmilem D.) i dwie herbaty (bez rumu) ;-)
A czy musi być u nas, żeby musieć się napić czegoś zielonego?
Miało być whisky, ale zmęczenie po pracy spowodowało, że nie chciało mi się iść do większego sklepu i postawiłem na zielonego browara -->
cswthomas93pl
i na jaką "rozwojową" pracę tam liczysz, jakiej byś tu na miejscu nie dostał?
Mag-> Po co zaraz sobie wrzucać "alkoholicy" ? :P
Jedni piją inni nie - taka to równowaga śiwata, ja jestem z tych co nie i czasem nawet mi się głupio na ten temat wypowiadać. Bo ja nawet w życiu kaca nie miałem. :D
Adam
Siriusli, nakarmiłeś? W sensie tak jak małe dziecko? Co jak co, ale to mi się wydawało zawsze max giejowe.. /bez obrazy! jeśli Wam się podoba, to najważniejsze. :)/
/o nie nie, nie dam się sprowokować../
Cze.
Nawet nie wiedziałem o jakimś święcie Patryka dzisiaj, ale napić się zawsze okazja jest :)
siwy -> no i dobrze, kac jak to kac, nic fajnego.
Siemka.
Widać Arxel ma cały folder z rudymi widze :)
Dzień pozytywnie zaliczony :D Ale nie zielonym alkoholem, bo niestety nocka w pracy...
siwy. dawaj ten obrazek, zapewne rorschachowy :P
adam. no i jak tam, opowiadaj. To jest dominika czy Daria? :D
mav. czyżbyś mówił o swoim penne al'dente? :D
maly-> No właśnie kurde nic nie przygotowałem, bo mi czasu i motywacji na to zbrakło. ;p
Muszę pokończyć zlecenia i ogarnąć. A jeszcze jutro poumawiałem się na rano i będę musiał wstać.
Meg ---> Nie patrzylem na to od tej strony, ale tak - podoba sie nam :-P
malyb ---> Zgadles, Daria ;-)
Arxel ---> LOL :-D
Pfi, Arxela folder z rudymi dzisiaj się wzbogacił o foto które wygrywa w przedbiegach - królowa może być tylko jedna!
/on sam zaraz napisze coś kąśliwego, wiecie, mamy kryzys :(/
Jak już znamy imie to musimy poznać cyc... twarz :)
Meg, oj bidulka, choć domnie, opowiesz mi, ulzy Ci.
Co, o jakim kryzysie mówisz?
Ja własnie miałem napisać, że jest nam lepiej niż kiedykolwiek, wrzucić Twoje zdjęcie i powiedzieć, że to było moje TOP3 licząc od dołu..
Jaki kryzys..? :(
maluch
A co na to Twa dziewczyna? ;)
Arx
Jestem w Top3 od dołu?! Matkobosko.. ;((((
Licząc od domu tamte dwa, co już wrzuciłem.
Jaki kryzys, o czym Ty mówisz? Dlaczego mi to robisz? :(
Whyyy
http://www.youtube.com/watch?v=uRBknYAaEOo
Mały - przecież Adam wrzucał już zdjęcie nie dalej jak kilka części temu..
Widział ktoś te całe Kamienie na Szaniec z tego roku?
Kwiat polskiej młodzieży chciałby, aby powstała z tego jakaś książka... WTF?!
siwy - dałeś się strollować ASZ dziennikowi.
Myślałem, że tylko na wiosce.pl ludzie się mogą na to nabierać..
mav
Głasku, głasku. Też uważam, że trzeba ukrócić rozdrapywanie prywaty! Dlatego teraz rozdrapię tylko że ARXEL NIE CHCE ZE MNĄ IŚĆ NA RANDKĘ - co ja mam zrobić, pomuszcie :(
maluch
Taaa, teraz to Ci tak wygodnie, "nic oficjalnie jeszcze" więc "wszystko mogę" ;> Ale bedzie oficjalnie, tak? ;)
mav-> Trochę tak... Biję się w pierś. Tak się kończy przeglądanie memów. Ale wcale bym się nie zdziwił gdyby tak było.
Zabawa jest prosta - czytasz co 4 post i odpisujesz na co 3.
To jest sposob!
ARXEL NIE CHCE ZE MNĄ IŚĆ NA RANDKĘ
Tomasz jest chętny. emil kuroń no i ja (Daria nie będzie miała nic przeciwko :))
siwy, mav. oso chozi?
arxel. fucktycznie, ale tylko oczy było widać.
Zobaczyłem mem i dałem się strollować, że gimbaza chcę książki na podstawie kamieni na szaniec. Ale jak tak patrzę codziennie przez okno(mieszkam naprzeciwko gimnazjum) to się wcale bym nie zdziwił. :D
Ktoś chce się nauczyć przekleństw, wyzwisk i pojazdów po innych to zapraszam do mojego okna(w sensie spojrzeć przez moje okno), a płeć żeńską to nawet przenocuje. :D
PS. Lecę spać, dobranoc. Trzymajcie się. :)
A o to chodzi. ale nadal nie widzę związku :P
Meg, chodzi mi o związek przyczynowo-skutkowy wzwodu siwego u mafioza :)
Witam.
Całkiem zapomniał o tym św. Patryku. Nawet jakbym pamiętał, to i tak pewnie nie wypiłbym żadnego, bo piwo rzadko pijam. Jutro sobie urządzę zielony dzień. Typowo zielony :)
maviozo może rozwojowa to za duże słowo, ale w pełni zadowalająca i dobrze płatna.
Masz rację Marcin. Kac nic fajnego, chociaż zależy w jakim stopniu zaawansowany, ale tak czy siak nic fajnego ;)
Mały
Ja na nic chęci nie wyrażałem! Mam teraz ważniejsze priorytety niż laski i randki :p
No nic, idę spać bo o 8 muszę być w pośredniaku na jakimś durnym spotkaniu..
Dobranoc wszystkim :)
Tomasz jest chętny. emil kuroń no i ja (Daria nie będzie miała nic przeciwko :))
:D
Jeszcze Dexter do poduchy i koniec dnia. Dobrej wszystkim.
Kobiety są drogie w utrzymaniu, ciągle trzeba wyprowadzać na jakieś spacery, wydawać kasę na randki, dzwonić i smsować non-stop bo jak nie to foch...
spoiler start
...ale mają cycki!
spoiler stop
...ale mają cycki!
Też miałem do niedawna, twój argument jest inwalidą :)
Dobranoc
Jak to powiedział mój kumpel: "Kobieta to strata czasu i pieniędzy." Ale jak ogarnieta laska to nie jest tak źle ;D
Droga od Cormaca McCarthy`ego. Na razie przeczytałem 1/4, ale już teraz jest niesamowita.
Na podstawie której powstał film w 2010? :) Ja też jestem już w ćwiartce "Wielkiego Mistrza" :)
Czy w 2010 to nie wiem, ale faktycznie powstał film. Nie wiem kto to jest Wielki Mistrz, przeczytałem 25% książki, tam go nie było. Chyba że to jakieś tajemne hasło a propos czegoś innego ;d
Tak, powstał film, dobra rzecz ;) Wielki Mistrz to ostatnia cześć Trylogii Czarnego Maga :P
Jak tylko przeczytam, nie zapomnę go obejrzeć :). Ciekawi mnie, jak oddali klimat tej postapokalipsy.
A to miłej lektury życzę. W pierwszej chwili myślałem, że mi coś zaspoilerowałeś :P
No, obejrzyj, obejrzyj :) Jam człek rozumny i nie spoileruje. Z znaczy wiem, że istnieje takie coś jak spoiler.
A dzięki, rónież. Choć muszę przyznac, żę jakoś lepiej mi sięczyta tę część niż poprzednią"Nowicjuszkę" , która była o 120 stron krótsza a, którą męczyłem równo dwa miesiące :P
Ale wiesz, środek nocy już i mogłeś błędnie przeczytać, że została mi 1/4 do przeczytania. To nawet pasowało do tej ćwiartki ;).
Tej serii kompletnie nie znam, więc się nie wypowiem :)
No, jeszcze parędziesiąt stron i połowa, ale to już przy kolejnym podejściu. Teraz oczy już mi się zamykają. Dobranoc!
Przedwczoraj słyszałem jedną z najbardziej idiotycznych, zaściankowych, ciemnoGrodzkich, wąskohoryzontalnoreklamopodatnościowoprzyzwyczajeniową opinię o piwie od zarania dziejów.
Otóż, jak zapewne kojarzycie jest sobie taki browar jak Fortuna. Ostatnio mocno sie reklamuja. Akurat tak się składa, że w mieście w którym się znajduje browar mam praktycznie cała rodzinę. Okazało się, w rozmowie z kuzynem, że zdecydowana większość mieszkańców dziwi się jak można pić złe piwo z ich browaru, że nikt normalny w Miło nie kupi ich piwa. Na co zapytałem (znając już niestety odpowiedź) " A co wy pijecie za piwo? Tyskie?" No co dostałem odpowiedź "No tak, Pils, Premium, Żywiec jeszcze. To są dobre piwa, a nie Fortuna." w tym momencie nie wytrzymałem ich po prostu wyśmiałem i sie rozłaczyłem... Oczywiście jak w każdym browarze znajdzie się gorsze, ale uśredniając Fortuna wypada całkiem nieźle w warzeniu piw i mimo średnich ocen krytyków to cieszy się już dość sporą estymą u konsumentów. Można nie przepadać za ich piwami (można mieć swój ulubiony itd), ale mówić, że Tyskie czy o zgrozo Premium jest "lepsze"? Toż to profanacja browarnictwa... Sorry, ale czasami myśle, że jak kurwa zaliczam się do bardzo wąskiego grona ludzi, którzy nie pasują do dzisiejszych czasów...
Wiem, uj Was to obchodzi, ale tak tylko chciałem wylać swoje żale. :)
Witam.
Zamykałbym o 7.00, ale była minuta po i nie chciałem regulaminu łamać :p
Fortunę ostatnio wylałem, bo zapomniałem o butelce która stała dość długo i była po terminie :)
Żeby było mało jeszcze się rozchorowałem, czego dawno nie uświadczyłem.
Witajcie.
Adam-> No to cieszyć się. :)
Ja dzisiaj miałem dzień z pod znaku: "Panie Kamilu, ale jak to komputer się zepsuł, przecież ona ma dopiero 6 lat. To nie jest możliwe..."
Dostałem też zaproszenie od jednej szkoły na poprowadzenie prelekcji na temat uzależnień w sieci i niebezpieczeństw jakie tam czekają. hehe :D
@thomas - konsola zamówiona? :D
Thomas ---> Ja wypilem dzis sok pomaranczowy, ktory przez noc stal w pokoju i cos mi zaszkodzil. Na szczescie tak szybko jak sie zle poczulem, tak szybko wyzdrowialem ;-) Albo to bylo od 2 kromek chleba z wczorajsza data waznosci.
Witam.
Glob3r - długą przerwę miałeś? Ja po przerwie od listopada teraz ćwiczę od tygodnia, tylko nadal trening "domatora", brak dostępu do siłowni póki nie zrobi się cieplej.
Manstein -> Na dobrą sprawę, to niemal roczną niestety. W październiku kilka razy byłem, ale nie liczę tego nawet. Także właściwie wszystko od początku, dwa-trzy miesiące obiegówki i dalej zobaczymy. Wyhaczyłem fajną sprawę - kartę beActive za 99open/miesiąc, wejście do kilku siłowni w Warszawie + różne zajęcia (muay thai np.), basen i inne.
Tomasz! Profanacja! Bluznierstwo! Na stos, na stos!
Ooo siwy tutaj widze kariere kreci :p
Adam, nic tylko pogratulowac :) wciaz czekamy na fote cy... buzi :p
Maluch
Fortuna nie taka najgorsza, ale nie oszukujmy się, są w Polsce lepsze browary ;) Oczywiście pomijam tutaj tandetną komerchę. Kormoran bardzo daje rady, Amber, no i oczywiście Witnica! /do której mam ~20km i uważam, że to karygodne, by przy browarze nie było sklepu firmowego../
Glob3r
I co tam, klata plecy barki? ;)
siwy
Ech.. z uzależnień i niebezpieczeństw w sieci to mogę Ci zrobić cały wykład /poparty doświadczeniem/ ;P
Glob3r - jak lubisz tak ćwiczyć to tak, fajna oferta, ale ja po prostu nie lubię ćwiczyć na takich salach, gdzie większość osób przychodzi sobie ot tak pomachać hantlami. Lubię spokój jak ćwiczę i jestem w o tyle dobrej sytuacji że mam kompletną siłownię, tylko budynek w którym stoi nie jest ocieplony, nie ma żadnego ogrzewania i przez to mam przerwy zimowe :(
Maly-> No tak:P Pojadę do gimbazy, wyjdę na środek a oni mi każą wypierdzielać. Taka to moja kariera Zapuszczę brodę, żeby wyglądać na starszego to będę mieli większy szacun. Chociaż i tak ostatnio usłyszałem, że nie wyglądam na 22 lata.
Mag-> A dziękuje - skrozystam. Ja też mam jakieś doświadczenia, ale będę się konsultował z innymi. :D
siwy to komputer ma płeć? ;>
Bitten Apple nieee, zakup jeszcze troszkę poczeka. Teraz mam nieco ważniejsze wydatki, ale na konsolę też przyjdzie czas i to niedługo :)
@d@m od 2 kromek chleba z jednym dniem po terminie? Nie wydaje mi się. Wiele razy jadłem coś po terminie i nie było żadnych skutków. A sok jak to sok, coś mogło się zepsuć. Mi się zaczęło od gardła, teraz przeszło na nos i głos. Porażka jakaś, ale leczę się :)
Mały żadna profanacja :)
Btw @d@m dodawał zdjęcie D kilka części temu.
Megara, a oprócz tego biceps, triceps, nogi ;)
Manstein -> Rozumiem. Pewnie gdybym miał taką możliwość, też starałbym się skompletować swoją własną siłownię. Ale mieszkanie studenckie ma swoje prawa - zwłaszcza bez piwnicy. Chociaż faktycznie, lubię ćwiczyć z ludźmi. Tylko czasami jest ich tam za dużo ;)
Ja do Fortuny mam 36 :) wie, ze moze sa lepsze, ale po pierwsze lokalny patroiotyzm, po drugie u mnie w miescie i w Miło ciezko dostac mniejsze browary w przywoitej cenie... :(
Tomasz wylales piwo!
Ide w kima, dobrej nocy! :)
Thomas ---> Nic wiecej nie jadlem, a ser byl swiezo kupiony ;-)
Co Wyscie sie tak na to zdjecie uparli :-D Akurat w jednej z poprzedniej czesci byly cycki ;-)
Glob3r
Uff, nie zapomniałeś o nogach, zuch. :)
Trochę mi żal serce rozrywa, bo mój wypad na siłownię się odciąga w czasie, a już mi się marzą różowe hantelki.. :(
Adam
Być może były za małe i chłopcy nie zapamiętali. /tak wiem, jestem wredna i pojechałam po bandzie ;P/
ANYWAY.
Czy ktoś widział ostatnio Łyczka? Bo aż zaczynam się niepokoić!
Meg ---> Moze. Ja tam nie wiem, ona mnie przede wszystkim soba zauroczyla i wlosami <3 :-)
Glob3r - ale ja nie ćwiczę (zazwyczaj) samemu, typowy trening jest nas 5-6 osób na siłowni, a wiadomo, w grupie znajomych lepiej niż z randomowymi osobami. I nie tylko ty tu jesteś studentem :)
Megara -> Wiadomo ;). Podobają mi te zdjęcia nakoksowanych typów... ale nakoksowanych tylko od pasa w górę ;). Im w sumie lubię je ćwiczyć - fajne jest to uczucie jak nie można przez chwilę pewnego kroku zrobić.
Wybierz się w końcu i kup od razu karnet - wydane na to pieniądze to najlepsza motywacja na dalsze chodzenie i już nie będzie, że nie bo nie.
Manstein -> A to gratuluję, że udało się to dobrze wykombinować ;). Ja po prostu nie mam do tego warunków.
A co niby miałem zrobić z piwem rok po terminie? Chyba nie wypić? Na dodatek jakieś miodowe było..
Dobranoc :)
Ja się na nic nie uparłem, nawet nie zapytałem o fotkę. Tylko Małego uświadomiłem :)
Czy ktoś widział ostatnio Łyczka? Bo aż zaczynam się niepokoić!
Na Steamie maksuje acziwy do Paydaya 2 :) Więc jak coś to żyje.
Mój ulubiony redhead planuje przefarbować włosy nawet nie na blond, a na biało :((
Glob3r
To ja nie wiem, skąd się biorą ci napakowani od pasa w górę, bo jak gadam z "trybsonami" to w sumie każdy podkreśla, że lubi robić nogi ;)
Wykupię od razu karnet, bo innej możliwości nie mam ;) Ale póki co mam pewien opór psychiczny jeszcze.
A ja dzisiaj miałam w lecznicy 80kg nowofundlanda i trenowaliśmy judo /bo nie chciał się położyć i musiałam go przycisnąć swoją całą masą/ - to już prawie jak siłownia! ;)
Megera - bo każdy jak zauważy że wygląda jak bocian to zaczyna ostro nogi trenować :)
Glob3r - miałem czas że ćwiczyłem na takich siłowniach, ale to nie na moje nerwy, jak wróciłem do siebie do domu wolałem wydać trochę kasy i zorganizować coś swojego, koledzy się dorzucili i nawet ciekawie to wyszło. Wiadomo lokal to podstawa, ale mieszkając na wsi to był najmniejszy problem.
/bo nie chciał się położyć i musiałam go przycisnąć swoją całą masą/
Taki to miał dzisiaj dobrze..
gnoll ---> https://archive.nyafuu.org/foolfuuka/boards/wg/image/1370/57/1370579175792.jpg
To jest blond, a ja mówię o białym. BIAŁYM - jak Rogue. Blondynki jeszcze są znośne, ale ten kolor... no jakoś będę musiał przeżyć :(
No nic, czas odłożyć telefon. Dokończę oglądać pościgi i spróbuję zasnąć z zapchanym nosem..
Dobranoc.
ale ten kolor... no jakoś będę musiał przeżyć :(
Oj, oj umrzesz od zmiany koloru :D
ale ten kolor... no jakoś będę musiał przeżyć :(
Najważniejsze żeby cycki nie zmalały.
Najważniejsze żeby cycki nie zmalały.
Wcale nie są duże :)
Odpowiadam :)
https://www.youtube.com/watch?v=zN92YWz_mQg
Ech, niektórzy GOLowi forumowicze to są dopiero sławni.. :)
Dawno mnie tu nie było, ale przyznam szczerze, że czytać mi się nie chce :) Coś się działo ciekawego ?
Ostatni dzień szkolenia / warsztatów ze scrum-a, bardzo fajnie i ciekawie było :)
Martusia martwiłaś się o mnie czy coś innego było Twoim powodem do zmartwień ? :)
Łyczku
No oczywiście, że o Ciebie, nawet puszczałam w eter pytanie, czy ktoś coś wie, bo tak długo Cię nie było! :)
Arxiu
Jakie "znowu", ja się nigdy nie martwię, przecież zawsze do mnie wracasz. ;)
Witam! ;)
Obiecałem sobie, że nie będę się starał o dziewczynę, która kiedyś dała mi kosza (Ci mają wiedzieć, to wiedzą o kogo chodzi). Dzisiaj do niej napisałem i wydaje mi się, że teraz role się odwróciły. Pytała się mnie, co to za dziewczyna, z którą mam zdjęcie (ostatnio dodałem sobie nowe foto na fb ;)), czy poznałem jakieś dziewczyny na studiach etc. Najfajniejsze jest to, że zaprosiła mnie do siebie do domu. Przypadek?
Edit:
Tak, to ta Mały ;)
Globciu--> Czy to możliwe, że się tak nagle zmieniła? Może zazdrość zrobiła swoje?
Nie sadze :) przypomnij to byla to co rok temu? :)A ja znow na kolacje kebaba opierdolilem... ale nie ma tego zlego, bo i tak moj zoladek juz to prztrawil i nie pozostawil nic zbednego :p
Witka :)
Arx, wiesz Lyczek jest z Paulina, ale to nie znaczy, zeeg ma sie o niego nie martwic. Nie badz o to zazdrosny :)
Oczywiście, Av, że zazdrość zrobiła swoje. Baby są niesamowicie zazdrosne i potrafią zmieniać poglądy o 180 stopni w ciągu trzech sekund.
Taa jasne, radźcie mu, żeby leciał..
Laska znowu go zacznie zwodzić, on przestanie się innymi interesować i tyle będzie..
Megera--> Dziewczyna dała mi kosza. Ostatni raz się z nią widziałem w styczniu. Od tamtej pory tylko kilka wirtualnych rozmów. Dzisiaj coś mnie skłoniło, żebym napisał. Powiedz mi, jak to możliwe, żeby dziewczyna była zazdrosna ot tak?
Powiedz mi, jak to możliwe, żeby dziewczyna była zazdrosna ot tak?
To kobieta. :D
Ta płeć ma to do Siebie, że dużo rzeczy jest "ot tak".
Mag-> Proszę nie bij! :D
Jak tylko otworzy drzwi zapytaj wrost o co jej chodzi. Ale pod zadnym pozorem nie rob se nadziei! Bo jaja sam wlasnorecznie urwe kurwa!
Bo postanowiłem wrócić do 80kg, czyli do wagi do której zszedłem kiedyś ze 120 w pół roku.
Mam jakieś 10kg do zbicia, a chciałbym żeby to wyszło tak efektywnie. ;)
Aviś
Ja przestałam łapać już po sekwencji "dała mi kosza - widziałem się z nią w styczniu" - po co się widziałeś?
"coś mnie skłoniło" - bosze jak ja tego nie cierpię, a to takie typowo faceckie: coś mnie skłoniło, jakoś tak wyszło, samo się stało.. Kuźwa, czy wy nie potraficie sobie spojrzeć w lustro i nazywać rzeczy po imieniu?! :/ Coś Cię skłoniło BO CO? Musiała być jakaś przyczyna i musisz być jej świadomy.
Baby są zazdrosne, bo baby kochają posiadać. Mieć pewność, że kontrolują sytuację i mają faceta w garści. Oczywiście mogło być tak, że nagle w niej coś pękło i zrozumiała, że jesteś dla niej stworzony.. ale daję temu 20% szans. 80% stoi za tym, że po prostu chce podbudować samoocenę i mieć cię w garści, bo "to fajne".
Maluch
Taaa, na pewno ona wtedy odpowie szczerze.. ;P
siwuch
Nie, to nie tak. Tak naprawdę to ta cecha jest równomierna i faceci też tak mają, że nie potrafią prostych rzeczy wytłumaczyć. To jest po prostu zależne od odwagi, samoświadomości, pewności siebie i innych bzdur.
W moim świecie np. nic się nie dzieje "ot tak" - czasem po prostu nie mam ochoty przedstawiać powodów ;P
Łyczek
No widzę! :)
Awww wirtualne buziaczki, jak słodko! Może w końcu to ruszy Arxela.. ;)
Megera--> Kosza mi dała w tamtym roku, jakoś w... październiku/listopadzie. W styczniu się z nią widziałem bo byłem na urodzinach kumpla i ona też tam była. Czemu napisałem? Szczerze? Z nudów. Po Twoich słowach już nie wiem czy mam do niej iść, czy może strzelić jakąś wymówką.
Up ::D
Meg, Ty sie tak nie ciesz z buziakow Lyczka bo on nas zdradzil. Ciebie zdradzil. I to z ddw! Dlatego na nie czytal!
Aco, moze odpowie, bedzie zaskoczona taka bezposrednoscia to moze sie zlamie :p
Tomasz, kto normalny trzyma w baru piwo w rok po terminie? :O
Marta, przyjedź na piknik GOLa w tym roku to nie będę wirtualne :D
siwy ---> A ile masz wzrostu ? :)
Łyk-> 183.
Nawet sobie nie wyobrażaj mnie w w wadzę 120kg :D Pulpet, którego było łatwiej przeskoczyć niż przejść obok niego.
Czyli masz identyczny wzrost co ja :) Paulina twierdzi, że i tak jestem chudy, a ważę aktualnie 86 kg :) Jak zrehabilituje do końca kręgosłup to wracam na pakiernie :D
Aco, moze odpowie, bedzie zaskoczona taka bezposrednoscia to moze sie zlamie :p
My już dawno na przyjemności umówieni ;)
https://www.youtube.com/watch?v=-ddsa5giY7o
Wiesz tylko u mnie dużo rzeczy zostało po starej wadze, poza tym chciałbym iść dalej. ;) Nie żebym miał jakieś kompleksy bo z tego to już wyrosłem.
Generalnie to ja schudłem to mnie ludzie przestali na ulicy poznawać albo wmawiali mi, że mam raka czy jakiś nowotwór. :O
PS. Dobranoc Państwu, trzymajcie się. :)
Av
Po moich słowach powinieneś pomyśleć - "zrobię co chcę i będzie tak, jak sam chcę, aby było". :) Tylko nie trać zdrowego rozsądku. Nie mówię, że to na pewno nie wyjdzie - bo może wyjść, może dziewczyna naprawdę ma czyste intencje- ale postaraj się nie nakręcać, bo sobie krzywdę zrobisz.
Mały
Nie cieszę się z buziaków Łyczka. W ogóle! :)
Zaskoczona baba to reaguje raczej w kategoriach "o nic mi nie chodzi, ja nic nie wiem". Nie bój żaby, lasia na bank ma już przećwiczone scenariusze :P
Łyczek
Totalnie wykluczone! Tzn. na pikniku zamierzam się w końcu pojawić :) Ale nie zamierzam zachodzić Paulinie za skórę! A nawet jestem myśli, że pewnie byśmy się polubiły /wszak obie lubimy filmy o zwierzątkach ;)/
siwy ---> Najważniejsze to nie zmieniać całego życia zależnego od diety, jeśli nie trzeba. Ja mam zamiar pójść na siłkę, ale nie mam zamiaru mieć body fat niższego niż 15%, bo po co mi to jak za 10 lat będę miał pewnie w tyłku ten sport :)
Marta ---> No cóż, zostanie mi "tylko" rozmowa :D
Megera--> Z takim postanowieniem pójdę spać ;) Chociaż od tamtej pory kiedy dostałem kosza, powiedziałem sobie, że jeżeli będę miał z nią być to tylko w przypadku, w którym ONA się stara, a JA wybrzydzam ;)
Dobranoc! ; )
Dobry.
Kurde, a mi wstyd bo mam 190 cm i 70 kg. Aż wstyd przyznać, szkapa. Trzeba by się za siłownie wreszcie wziąć...
Arxel, ale to bylo lasce Ava :)
Meg, moze pofrzebna jej taka "terapia szokowa"? Ale co ja tam wiem, bo ja cyckow nie mam wcale :p chociaz po tamtejszych przezyciach to raczej nie ma dobrych ontencji :p
Kurde. Nie lubie czytac o niepowodzeniach z plcia przeciwna/koszach etc., bo zaraz mysle, co bym zorbil jakby to mnie spotkalo.
A. Ja bym w sumie nie dal szansy po raz drugi.
Dobranoc Avenger ... Podobno nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, ale człowiek uczy się na błędach, zatem kto wie.
A Ty Paudyn kiedy byłeś w kasynie ? 10 lat temu ? Byłem na dwóch ostatnich imprezach w kasynie i Cię nie widziałem :P
Arxel to ma większy staż, ale z Pauliną byliśmy dwa razy w kasynie i dwa razy na Gry-Offline. Jak będzie dobrze to wybierzemy się i w tym roku, ale na ten moment to impreza numer jeden dla Nas to (z pozdrowieniami dla siwego :P) --->
Poza dwoma pierwszymi reszta nic mi nie mówi..
Darmowe wejście? W Polsce? Ale będzie kibel.. :)
Donrej tym co poszli :)
Meg, co mialas na mysli, ze niektorzy golowicze sa znani z tego rapowego linka? :)
Arxel ---> Nie, bilet na ten moment 89 zł a - dla tych co kupią bilet dzień wcześniej za darmo wejście na FSOE 350 z A&F. Na ten moment FSOE bardziej mi się podoba niż ASOTy Armina ;)
Lyczek
2006 to chyba moj ostatni piknik. W 2007 bodajze na przeszkodzie stanelo wesele, a potem co roku firma w terminie spotkania wysylala mnie w delegacje... :>
Zobacze, moze w tym roku wymysle sobie urlop akurat na impreze GOLowa, milo by bylo zobaczyc stare dobre ryje, aczkolwiek pewnie kompa juz nie bedzie, gofera juz nie bedzie, macka ssi juz nie bedzie, kiowasa juz nie bedzie, mikmaca juz nie bedzie, pijusa juz nie bedzie, cainoora juz nie bedzie, pamira juz nie bedzie... itp itd :D
Ciekawym, czy erav pojawia sie na piknikach pod jakas kolejna ksywka ;)
A ja dopiero od 2007 z tego co pamiętam zacząłem się pojawiać.
Ostatnio nawet wygrzebałem starusieńkie zdjęcia ze spotkania redakcyjnego. Huh, ale ze mnie szczyl był.. :)
Ja chyba pojawiłem się w 2008 roku :) Cainoor był jeszcze wtedy wraz z zbmem, zuromirem :) legrooch nadal jest co roku. Yoghurt był chyba tylko raz (w sensie wtedy, kiedy i ja byłem), właśnie w 2008.
A dlaczego twierdzisz, że "już nie będzie" ? Coś im przeszkadza się pojawiać ponownie ?
maciek_ssi był bodajże na którymś 'pikniku' vel gryoffline w prominencie.
Tutaj musiałby się Elrond wypowiedzieć, bo kiedyś odbieraliśmy maćka na rynku z samego rana. Ale jako, że byliśmy już wprawieni to pamięć szwankuje. Tak wiec nie pamiętam nawet, który to mógł być rok..
Panowie (i Panie, choć Martusia już pewnie śpi). Czekam 5-10 minut na tytuł filmu, który ostatnio oglądaliście i polecicie ? Wszystkie gatunki oprócz komedii :) Może jeszcze jakiś obejrzę. Obojętnie, który rok.
Zebralo sie na wspominki :)
Dobrej nocy Panie i Panowie! :)
Z tego co wiemcto lubisz chamski humor wiec as lbo Movie 43, albo Dom Bardzo Nawiedzony, albo Guru Milosci :) jesli jrdnak nie, to Dyatlov pass incident, Wakolda/aniol Smierci, Pozycja dziecka, Big Bad Wolves :)
Nie wiem, tak strzelam, w koncu jedni znikneli z eteru, drudzy wyemigrowali, jeszcze kolejni rzucili sie w wir zycia rodzinnego :)
Łyczuś
Rozmowa mnie w pełni satysfakcjonuje. :)
maluch
Panna na "terapie szokowe" jest genetycznie uodporniona. ;P
Co do rapowego linka? Toż to Kompo się objawia.. Ja jestem wyczulona, do Kompa mam słabość od pierwszego wejrzenia i zawsze go wybadam. ;)
/w zasadzie to nie powinnam o tym mówić głośno, bo jak się zaczynam kimś zachwycać publicznie to potem ten ktoś się zaginiuje w niewyjaśnionych okolicznościach../
Adam
Weź, "co ja bym zrobił jakby mnie to spotkało" :P No co byś zrobił? Przeżył, po prostu.
Nikt rozsądny nie wchodzi dwa razy do tej samej rzeki.
Paudi
Pffff LOL, Kompa nie będzie? Kompa to ja osobiście ściągnę z drugiego końca świata.. :)
Ostro jestem podjarana wizją pikniku/gieroffline/jakkolwiek to nazywacie, fajnie by było wreszcie spotkać niektóre mordki. :)
Tylko nie zostawiajcie mnie samej z Arxem! Mieszanka bardzo wybuchowa.
Meg, no wies, na pewno nie spodziewa sie z jego strony takiego obrotu sprawy :p
AhhKompa, nie znam z twarzy goscia :p
Mieszanka wybuchowa powjadasz? :)
Maluch
W sumie, jakbym była na miejscu takiej lasi.. to faktycznie nie spodziewałabym się ze strony faceta stanowczości i konsekwencji ;P
Ach, Kompa.. :)
Bardzo wybuchowa. W sumie to tak sobie myślę.. jak już miałabym znaleźć się z Arxem w jednym pomieszczeniu.. może ciekawie byłoby przeprowadzić badanie pt "wpływ kobiecego striptease'u na szybkość układania kostki Rubika"? ;) Myślicie, że miałoby to sens? ;)
Meg że niby kto z GOLa ma jakieś powiązania (?) z Pato Pato?
Ja nawet nie napiszę swojej wagi, powiem tylko tyle że mam ~185cm :p
Witam tak na marginesie.
Przypadkowo wylądowałem u kumpli na turnieju w Fifę 14.
Jeden znajomy, niby taki super gracz, na turniejach już takich oficjalnych pierwsze miejsca, ofc Real Madryt, jakieś tam formacje, triki, strzały z dystansu, a przegrał ze mną 2:0. Następny kumpel 6:0 i ten z którym gram najczęściej 3:2. Najśmieszniejsze jest to, że pierwszy raz grałem w czternastkę i dodatkowo jeszcze na PS3 co mi się nie zdarza. Całkiem inny gameplay, w ogóle kosmos. Ostatnia Fifa w jaką pykałem to 11. Coś tam najwidoczniej umiem, może sam się zapiszę na jakiś turniej miejscowy :)
No nic, czas na kąpiel i do łóżka.
Tomasz
Powiązania.. jeden z GOLasów tworzy Pato Pato. :) Z tego co ustaliłam, nasz forumowy Kompo to EsZet. <milion serduszek> ;)
Niech już będzie sobota!
Bry tak w ogóle. :)
Dzięki za zmianę czasu! Nawet nie wiecie... Serio. Wy się wysypiacie do szkoły/pracy?
Dawno mnie nie było. Generalnie zawsze tu przybywałem w okresie wakacji :D I tak jakby... wakacje mi się zaczęły więc więcej mnie tu będzie :D
Relaksuję się przy Pink Floydach i nowym kawałku metalliki :)
https://www.youtube.com/watch?v=S9Vb5CWoMEw <- metallica
MAGIA: o tutaj Floydzi :) -> http://www.youtube.com/watch?v=2mKDvp7MavQ
Dobry wieczór. :)
Napotkałem na problem i brak weny.
Jak mogę zrobić coś na temat uzależnień od netu nie poruszając za bardzo tematów portali społecznościowych, pornografii i niebezpiecznych stron(ot takie wytyczne kogoś)?
No może nie gadanie o stronach porno u gimbazy to jestem wstanie zrozumieć.
Cześć Mav->Jak się samochodzik trzyma?
Miałeś coś ważnego nagrywać, coś co by Ci nowe furki otworzyło? Już po nagraniu?
siwy - nie, to było coś innego. W końcu doczekałem się publikacji, jest na stronie głównej sporego branżowego portalu :)
A samochodzik, cóż, jestem w końcu mega zadowolony, chodzi jak złoto, pali znośnie - tj około 12 litrów gazu, więc jak na silnik 2.3 i gabaryt to rewelacja. A pływa cudownie, daje komfort i w ogóle.
Kupiłem forda galaxy jeśli nie pisałem.
A wczoraj byłem na planie teledysku zespołu black metalowego z.... Częstochowy :D
mav-> no to gratki. :)
Mag-> Dzisiaj rano oglądałem odcinek wojewódzkiego z nią. I jest jakaś dziwna... Może i ładna kobieta (choć nie w moim guście), ale kompletnie urwana z kosmosu.
Meg ---> Wiem, ze nikt normalny nie wchodzi do tej samej rzeki ;-)
Dzis mialem tylko wyjsc po Darie, jak konczyla zajecia. A skonczylo sie na tym, ze ~4h spedzilismy razem ^_^
Oświecony Demon Odpowiedzi? Pff u Kuby eyglada okropnie, deiecbrody i bogty mąż. Widzialem ja kiedys bodaj w pytaniu na snuadniu iii... to samo, tylko ze 10 kilo mniej :)
Adas, bedzie cos na dluzej z Daria? :)
Widze chwytak dal nowa piosenke... ktora jest srednia..
Abstrahuje druga czesc aplukacji tez srednie...
Maluch
Ale "Google street view - możesz być gdzie chcesz - czemu nie Koszalin?" bardzo zabawne. :D
Chwytaka muszę obadać.
Ponoć Niekryty Krytyk się obudził po wielu miesiącach i dodał coś zabawnego o McGyverze..
Nowy chwytak :D jest ponadprzeciętnie. :)
A Niekryty to się ostatnio wypalił, chociaż bym musiał nadrobić. Jedno jest pewne, ma takie daremne książki, że ciężko mi było chociaż jedną stronę przeczytać. Nawet nie pamiętam o czym była pierwsza książka.
Meg, czyzbys byla z koszalina? :)
Siwy, serio Ci sie widzi szklanka? Ostaynio bimber zauwazalnie gorszy niz wczesniejsze to i tak ma forme spadkowa..
Krytyka widzialemm jeden z pierwszych odcinkow i meh...
maly-> Powiem Ci, że tak. ;)
Ogólnie to chwytak jest jak najbardziej na plus. Ale ostatni filmiki były takie średnie. Jakoś nie przypadły mi do gusty. Filiżanka wybitna nie jest, ale po tych ostatnich wypada całkiem nieźle.
Bardzo mi się podoba u chwytaka umiejętność podciągnięcia wszystkiego pod alko. :D Ma ten styl. :D
Beczka ma zajebiste filmiki z Japonii. :D
Dobranoc Państwo, muszę uciekać bo jutro od rana reanimuje trupy(w sensie stare komputery). :)
Beczke skonczylem pobkilku odcinkach, ale przedostani obejrzalem bo Lisie pieklo :) a mi u chwytaka widzi sie to, ze znajdzie w kazdym rodzaju muzyki, w kazdej melodii i przerabia to tek, ze wszystko wpasowane w rym :)
Dibrej nocy :)
Arx, co zacieszasz? Czyzby barmanka dala Ci w koncu swoj numer? :)
Witam.
Meg
Akurat z Pato głównie znam Eripe, takż EsZet mi wiele nie mówi.. Jutro zobaczę co i jak, jak wejdę na PC :)
Reality
Zapraszamy, zapraszamy. Widziałem Twój wątek, zawsze w THPS i dalej były tego typu klipy, szkoda że format nie był jakiś możliwy do odtworzenia..
Maluch
Nie jestem z Koszalina, ale jak tam ostatnio na wystawę jechałam, to zarobiłam dwa mandaty, łącznie 350peelenów i 10 punktów. Dlatego Koszalin = zawsze beka ;)
Lisie Piekło? No już się kiedyś wypowiadałam, nuda i przeciążenie.
Oo wachania nastroju, moze w ciazy jestes? Tylko z ktora?
:DDDD Umieram, 11/10. :)
To juz ze sosnowca i radomia nie smiejo? DIeki za przypomnienie, mam stowke do zaplacenia z czerwca '13 :p
Lisie pieklo sie oglada, nie slucha :p
Mam nadzieje, ze nie z Tobą Meg i nie wiem co w tym takiego smiesznego oprocz polowicznej prawdy :p :)
Jeszcze sie sfochowal na nas :)
Ide w kimala dobrej nocy wszystkim :)
Marta Ty ostatnio nie polecałaś mi Jagten 2012 do obejrzenia ? Jeżeli tak obejrzałem, ciężki film, ale nie jest to według mnie film bardzo, bardzo dobry :P
*wahania Mały :)
Ze Sosnowca i Radomia to zawsze! :D
Ech, ja już ostatnio musiałam wybierać opcję "płacę więcej i nie mówię kto prowadził", bo punktów to już niemal było na styk.. :/ Ech ta ciężka noga.
Nie niee, oczywiście, że nie ze mną, my z Arxiem mamy niezawodną metodę antykoncepcji - tzn. on powiedział, że nie wpuści mnie do łóżka. ;)
Nie sfochował tylko siedzi pijany /nowość ;>/
Łyczek
Ranisz me serce. :(((
Polowanie znaczy sie tak? Przejrzyj moja luste z wczoraj :) Oj tam sie trzepiasz kuźwa ej.
Tera ide, dobrej nocy :)
Skończyłem Tomb Raider, jeszcze będę kiedyś tam "robił" 100%, ale główny wątek skończony. Takich TR jak najwięcej, naprawdę fajna wciągająca historia i dobra rozgrywka.
Wirus chorobowy atakuje, bo wszystkich w rodzinie przesiewa grypa lub co gorsza zapalenie oskrzeli i płuc.
A na dworze fajnie, ciepło 20 stopni, czuć że wiosna. :)
Ta, Polowanie. Dobry film, nie powiem, ale nie jest to film na taki jaki liczyłem ...
Zatem czekam na jakąś dobrą propozycję. Polski "Chce się żyć" widzę, że jest do "kupienia" na DVD, ale nie wiem czy brać się za to. Co polecacie ? Dobry dramat najlepiej :)
"Wielkie piękno" na pewno nie obejrzę :) Nie przepadam za europejskim kinem, w szczególności o takiej fabule :D
Dobrze że nie trzepiesz, Mały :D
Dobrej.
Dzisiaj brałem udział w konkursie o PS4. Niestety nie poszczęściło mi się, ale nic dziwnego, jak udział brało ponad 11k ludzi :D
Na TR też mam smaczka, koniecznie muszę ograć.
Co do wirusa prawda - dopiero dzisiaj mi się polepszyło, ale głos mam nadal zmieniony i na gardle coś siedzi.
Pogoda faktycznie ładna, nie to co wczoraj. Aż się nie chciało do domu wracać ;)
"Chce się żyć" jest dobrym filmem, Łyczku. Dramat, ale momentami z czarnym, przaśnym humorem. ;) Poruszył mnie dość mocno, czego np. nie mogę powiedzieć o wyhajpowanej "Dziewczynie z szafy" - mocna średniawka, nie wiem, czym się ci krytycy zachwycają.
Aaa przypomniało mi się a propos kupna DVD, że do jakiegoś brukowca dołączają teraz "Mój biegun".. trzeba będzie iść na zakupy. :)
Ostatnio wysypało polskimi filmami: "Bilet na księżyc" i "Ostra randka" też wyszły.
No nic, czas na mnie. Dobranoc :)
Jestem Bogiem :)
Mały nie widziałem postu wcześniej o piwie.
Po prostu kiedyś je dostałem, postawiłem w jedno miejsce, później walało się i tak jakoś wylądowało w miejscu, do którego nikt nie zagląda. Ot historia Fortuny :)
Dobranoc Łyczku :)
thomas -> polecam, naprawdę warto zagrać.
No, z tym wirusem teraz coś jest, patrząc tak "wokół" to wiele ludzi choruje.
A "Oczy Julii" ktoś widział? Jest sens?
Idę łyknąć kolejny odc. Dextera i to tyle na dziś :p
Nie, nie. Pobrany. Jest to tak samo "legalne", a wolę oglądać serial czy film na tv.
Dobranoc. :)
Droga Krzyżowa... No to jest co opowiadać. :D Chodzi o takie coś w kościele katolickim? Co nie?
Mav zmieniłeś avatar. Ciężko Cię teraz rozpoznać. :D
Dobry wieczór, witam. :)
Eh.. skończyłem dziś drugi utwór klubowy z Kanadyjczykiem. Jest moim skromnym zdaniem na wysokim poziomie patrząc na polskie piosenki electro-pop i klubówki. Trochę inspiracji Guettą, trochę DJ Antoine i coś tam wyszło. Szkoda, że nie mogę pokazać, bo najpierw musi to przyjąć wytwórnia, a kompletnie nie mam na to wszystko czasu. Może w kwietniu. Mam nadzieję, że w Esce będzie co 10 minut :)
Somersby widzę, że jest już w sklepach blackberry :) Piwa nie lubię, a takie smakowe wynalazki prędzej. Zobaczymy jak to smakuje.
Montera ---> Daj znać jak wypali. Eski nie słucham w ogóle, bo to najgorsza stacja grająca jeden "przebój" 1-2 razy w ciągu godziny.
Pewnie znacie, ale co tam Ballada o cyckach - https://www.youtube.com/watch?v=8bcgd8EVS2o
Droga krzyzowa, jak droga krzyzowa - fajny chor akademicki. Najciekawsze, ze poszedlem, bo Daria mnie poprosila (sic!).
Adam-> Gdyby tu była osoba, która mnie zna to by mnie wyśmiała i zarzuciła hipokryzje, ale potraktuj to jako taką delikatną poradę(jeśli można).
Wyluzuj trochę z Darią i za dużo sobie nie wyobrażaj. Bo dla Niej to może nie znaczyć tak dużo jak dla Ciebie, a później będziesz smutny w kącie, że dawała (według Ciebie) znaki, a później kopnęła.
Oczywiście życzę Tobie i Darii jak najlepiej, ale uważaj na Siebie ziom. :D
Montera >> Możesz coś więcej powiedzieć na temat tego utworu i Twojej produkcji? Z kim go robiłeś, jak gdzie i w czym? Masz jakieś większe doświadczenie w tej tematyce?
spoiler start
Sry że się tak wam wcinam
spoiler stop
mannan -> Dzięki!
Łyczek -> Spoko. Chodziło mi akurat o Eskę TV, bo nie puszczę niczego bez klipu, HEHE.
RaZor_247 -> Ogólnie postanowiłem zrobić całą płytę klubową zalatującą trochę popem i zaprosić do współpracy trochę bardziej znanych osób jak R.I.O, Amanda Wilson, Nicco, Carly Rae Jepsen, Craiga Smarta i innych ;) Co do doświadczenia to tak sobie, ale mam sporo ludzi także nie mam z niczym problemu :>
Niestety, robię już to 4 miesiące, bo ogranicza mnie wszystko co związane z maturą. Dziś miałem czas usiąść, napisać, odsłuchać wokale, zebrać ekipę i coś zrobić. Tak powstał utwór.
28 marca mam spotkanie w Warszawie jeszcze w związku z moim polskim projektem, który miał być w STYCZNIU, ale cóż.
siwy ---> Nie wyobrazam sobie za duzo i nie robie nadziei bez potrzeby. Cyt. Hicksa it's just a ride. Ciesze sie tym, co jest, ale ciekaw jestem, co bedzie dalej :-)
Adam->No. :D
Głupio by tak by było zobaczyć jak za miesiąc czy dwa, jesteś smutny z powodu Darii, bo coś nie wyszło.
Podejmij wyzwanie i postaraj się jutro nie napisać ani słowa o Niej. Wtedy Ci uwierzymy. :D :P
Nie traktuj tego jako atak. Nie chcę się też wymądrzać. Mam w sobie dużo życzliwości i jak już mówiłem w poprzednim poście życzę powodzenia.
Montera >> A w jakim programie tworzysz? Mówisz że masz ludzi, ale samemu chyba też coś potrafisz? Zakładając że tak to jak długo już w tym siedzisz i jak się tego uczyłeś? Zwłaszcza podstaw, jakieś kursy, pomoc znajomych czy sam na własną rękę? No i czy można gdzieś usłyszeć jakąś próbkę Twoich umiejętności?
Tak ku sprostowaniu to zajmujesz się produkcją muzyki czy właśnie bardziej wokale i te sprawy?
siwy ---> Done and done. W weekend bede narzekal na wtorkowe kolo z botaniki :-D
Hm. Wyglada na to, ze Meg nie pochwala mojego zachowania ;-)
RazoR_247 -> Pro Tools, FL Studio ;) Mój kumpel ma własne studio także imprezowanie i spędzanie wolnego czasu w studio trochę potrafiło rozświetlić w głowie co nieco.
Co do próbki to nie wiem czy to dobry pomysł, ale jedyne co wstawiłem na YouTube to właśnie projekt, który wyszedł niechcący z Beside Logic. Niewydany w żadnej wytwórni, bez promocji i dlatego ma tylko 6.5 tys. wyświetleń + wzięcie mojego wokalu to był duży błąd XD http://www.youtube.com/watch?v=QkD6zguipwM
To jest skomplikowana sprawa. Po maturach ogarniam od razu dwa projekty, czyli solo, więc ja śpiewam i utwory ktoś mi robi, a klubówki to jeszcze oddzielny projekt, który nie ukrywam robię trochę dla kasy ^^
Meg nie pochwala dzisiaj wielu spraw i sytuacji, także się proszę nie sugerować.
Aczkolwiek Adam, siwuch ma dużo racji.. i nie odbieraj tego jako atak, bo przecież nikt tutaj nie życzy Ci źle, ale faktycznie to Twoje zapatrzenie w Darię jest troszkę niepokojące, bo wygląda na to, że zgubiłeś dystans, a zgubienie dystansu to jest rzecz fatalna.
Ja trzymam kciuki, niech wam się wiedzie i rozwija, ale po prostu się obawiam, że "w razie gdyby" /i oby nie!/ coś poszło nie tak, to zostaniesz z niczym i będzie naprawdę dramat..
Ale mnie trzeba brać w duży nawias, bo jestem do szpiku kości zjedzona przez cynizm, sarkazm i nihilizm. ;P
Widzę, że na GOL-u po wypiciu jednak potrafię się hamować i nie wypisywać głupot.. :)
Łyczek, skąd masz?
Zazdrościcie mu i tyle.
Ciesz się póki możesz i tyle :)
Ja żałuję, że mało korzystałem, przed poznaniem tej jedynej.
siwy - z krótkimi przerwami tamtego avka miałem baaardzo długo - nawet nie wiem, czy nie jakieś 10 lat :)
maviś
Weź nie gadaj głupot.. W sumie nie wiem, co jest większą głupotą - że ktoś komukolwiek "zazdrości", czy że żałujesz że nie korzystałeś z życia przed spotkaniem tej jedynej :/ I co by Ci przyszło z tego "korzystania"? Że już nie wspomnę, że to gadanie dziada z 30letnim stażem małżeńskim.
Bulwers!
Łyczek
Om nom nom, blackberry! A nie jest słodkie do nieprzytomności?
zazdroszczenie....hmmmm....
Jak to mówią uderz w stół a cycki się zabujają. :>
Meg - po prostu mogłem nałapać więcej panien! Ale że nieśmiały byłem, to tak wyszło, jak wyszło.
A co by przyszło, to oczywiste, więcej cycków, przecież o to chodzi.
Cyber Rekin ---> Dzisiaj kupiłem u siebie na osiedlu w Carrefour Express :)
Marta ---> Nie. Wpierw wypiłem apple, później blackberry i w sumie to gdybym miał trzecie to wybrałbym blackberry. Mi smakuje :)
U mnie pewnie się zmieni (:P), ale na ten moment nie wyobrażam sobie innych cycków ;)
Dobranoc Wam.
mav
Wiem, że próbujesz mnie sprowokować i podpuścić. ;P Dlatego krótko - nie wiem, w którym momencie moja ostrożność ma świadczyć o zazdrości ;P
A ilości achievementów w postaci cycków nie skomentuję, bo to zwykły troll. ;P
Tylko troszkę troll.
Tak naprawdę, to myślę tak naprawdę, tylko doprawiłem tymi cyckami.
Śniącego zabił Bezimienny.
Pizza wlasnej roboty :3
Siema!
£yczu$, jak mozesz pic takie piwa?. Wiedz ze jak Cie szanowalem to teraz nie masz u mne szacunku :p
Meg, zawsze potrzrbne sa rozne punkty widzenia potrzebne :)
Ad ass, ale jednak bierz sprawy w swoje rece, nie zostawiaj nic na luzie, ale jednak z dystansem, ale bierz :)
Tak czytam ten wasz wątek i powiem, że nawet spoko jest ale częstotliwość pisania postów jest taka, że powinniście sobie komórkami to zawiadamiać co kto kiedy wreszcie napisał jakiegoś posta.
Gamer
Nie wszyscy przesiadują przed komputerem cały czas, dodatkowo jeszcze jak się rozpoczął weekend.
mav
Też przywykłem do tamtego avatara, bardziej mi się widzi :)
Łyczek
Blackberry? Muszę wypróbować. Zwykłego, jabłkowego bardzo lubię :)
A dzisiaj świetny dzień. Turniej w miejskim kinie, piwkowanie itd. wylądowałem w klubie przy piątku (!) co mi się nie zdarza. Przy okazji z koleżanką na drinka wpadła fajna dziewczyna, którą zapoznałem :) Chyba czas iść spać, więc szybki post i..
.. Dobranoc :)
Ale tamta kamerka była już stara, zamierzchła przeszłość.
Obejrzałem nowy odcinek WLIIA. Dobra robota, stary dobry klimat :)
Thomas -> Przesłuchałeś? :P To akurat główny zarys, ten drop na końcu skasowałem, bo trochę plagiat Rihanny :D Da się coś bardziej radiowego.
https://www.youtube.com/watch?v=tumXmF76jUk
Moje rytmy na uspokojenie. :)
Mav-> Idąc za duchem technologii powinieneś wstawić sobie lustrzankę w avatar. Podobno teraz nie trzeba super kamer. :P Siedziałem kiedyś u klienta i w tle leciała eska.tv i był taki program, że odwiedzali jakąś gwiazdkę popu na planie klipu i jakiś "pro" filmowiec wymądrzał się, że kamery to stary syf i teraz na statywach i ramieniach królują aparaty z funkcją nagrywania.
Jakoś średnio mi się chcę w to wierzyć. :P
Dobra panowie, krótko i po męsku - jaka jest waszym zdaniem dopuszczalna różnica wieku między kobietą a mężczyzną? /w obie strony/
Mag->W górę to tak z 5-7 lat, a w dół to zależy od wieku. Bo np. związek 22 latka z 17 letnią dziewczyną jest bezsensu.
A Np związek 28 do 22 już ma rację bytu.
Nie mam pojęcia na ile to co napisałem brzmi logicznie. ;p
siwy - luszczankami kręcą amatorzy, albo dusigrosze.
Tak, da się luszczankom krencić dobre filmy. Ale ktokolwiek szanujący klienta, nie powinien tego robić.
Kręciłem luszczankom jeden sezon. Owszem, dobre na start. Ale potem - patrz wyżej.
Kamerka z avka to FS100 a fotka jest moja. Odsyłam do google'a.
Meg - 5 lat :P
Mav-> Ożesz Ty. Widzę jest pro.
Ja bym miał lekki strach takie coś nosić - albo się uszkodzi albo ktoś uszkodzi. Czasem mi się źle patrzy jak operatorzy telewizji informacyjnych dostają po dupie w tłumie. Jeszcze to buractwo łapami do obiektywu... A podejrzewam, że sprzęt jest porównywalny cenowo, o ile nie taki sam.
Myślę, że z 10 jak nie więcej.
Jak tylko się dogadują i wszystko jest ok, to czemu nie.
mannam-> na początku się ludziom wydaję, że się dogadują. Pewne uczucia zasłaniają oczy i koloryzują. :P
siwy - mam takie 2 :) i zaplanowany zakup FS700, chyba że coś po drodze się pojawi.
A kamerki broadcastowe są faktycznie droższe.
Jako ciekawostka, tu masz większą fotkę - zapięte szkiełko kosztuje 5,5k - jako jeszcze większa ciekawostka, ADAPTER między obiektywem a kamerą kosztuje powyżej 2 tys. :)
Body to dopiero początek wydatków.
Trend na "tylko starsi faceci się liczą" zaczyna mnie wku...ć niesamowicie. Zaczynam czasami myśleć, czy na serio faceci pokolenia rocznik 80+ są naprawdę tacy zjebani, czy to jednak dziewczyny mają nasrane we łbie?
Znajoma tęskni za gościem 20 lat starszym od niej, który zdradził żonę z nią i na końcu zostawił bez żadnego wyjaśnienia... geez.
Generalnie - 5 lat starszy facet.
DOWN
Nic w tej sprawie nie robię, generalnie nawet nie gadam, ale ból dupy... prędzej facepalm.
Na Twoim miejscu bym to dobrze ubezpieczył i w aucie zamontował jakiś alarm z GPSem. :D
Wypluć, odpukać oczywiście.
Sprzęt zacny. Jak będę potrzebował kamerzys... operatora to się odezwę. Chociaż zanim będę robił taki ślub to możliwe, że Ty na emeryturę przejdziesz. :P
Gnoll -> Masz ból dupy o sprawę, która Cię nie dotyczy. ;p Chillout - to zdrowsze jest.
gnoll ---> Tez sie dziwie. Mam znajoma (28 lat), ktora byla w zwiazku z facetem o ~5 lat starszym i zostawila go dla goscia ~10 lat starszego, ktory mial zone i mowile jej, ze sie rozwiedzie. Ostatecznie nie rozwiodl sie i zostawil moja znajoma O.o
<-Przecież nie trzymam tego w samochodzie.
Fakt, trochę zabawek pozbierałem. Jeszcze parę lat temu o nim tylko marzyłem. Dlatego mówię - chcieć to móc. I szansę ma każdy, tylko trzeba iść. Cały czas realizować, nawet bardzo odległy plan. I wcale bez kombinowania, znajomości, to może się udać.
Gnoll-> Owszem gadasz i na dodatek mówisz, że Cie to wkur*wia. Gdyby to był tylko facepalm czyli gest zażenowania to nie pisałbyś:
Trend na "tylko starsi faceci się liczą" zaczyna mnie wku...ć niesamowicie. Zaczynam czasami myśleć, czy na serio faceci pokolenia rocznik 80+ są naprawdę tacy zjebani, czy to jednak dziewczyny mają nasrane we łbie?
Znajoma tęskni za gościem 20 lat starszym od niej, który zdradził żonę z nią i na końcu zostawił bez żadnego wyjaśnienia... geez.
Ja tam nigdzie nie widzę takie trendu. To dalej są jakieś jednostkowe przypadki. A podstawie tego wyciągasz wnioski, które Cie denerwują.
Mav-> A z punktu A do punktu B to na rękach to niesiesz? :D
Ja się nie mogę zdecydować czy wolałbym starszą czy młodszą.
Ostatnio coraz bardziej podoba mi się pierwsza opcja.
Chociaż w mojej sytuacji to raczej będę brał co będzie, jeśli mogę tak napisać :D
Chociaż w mojej sytuacji to raczej będę brał co będzie, jeśli mogę tak napisać :D
Zabrzmiało desperacko trochę.
siwy to takie czarne u góry, gdzie jest mikrofon, to rączka :)
Swoją drogą, prawie zawsze biegam w steadycamie. (w sumie obecnie posiadam floatcam fc9 - google :)
Akurat tyle to pojąłem. :P
W obecnej sytuacji nie pozostaje nic innego jak życzyć Ci zakupu drona z kamerką. :D
Meg ==> W tej kwestii nie ma mądrych. Widziałem historię, gdzie ona była po trzydziestce, on miał 22 i taką gdzie ona ma 18, a on 28!
Duża część moich bliskich znajomych, żyje w związkach gdzie różnica wieku wynosi te 5 lat minimum. I nie zauważyłem, żeby się im jakoś nie wiodło, czy jacyś patologiczni byli ;P
Podsumowując: z moich obserwacji wynika, że 10 lat to spokojnie :)
Zabrzmiało jak zabrzmiało, ale słuchając tej uroczej opowiastki siedziałem raczej z głupia miną niż plułem na lewo i prawo że jak tak można, że co robiła itp. Więc nie przesadzajmy.
W sumie różnica między moimi rodzicami to 9 lat i są dobrym małżeństwem, więc jak się chce...
mannam-> Kolego, ale tak nie może być. Bylejakość nigdy się nie sprawdza. Sorry, że się tu wymądrzam, ale desperacko to możesz coś ugrać na chwilę. A później to nie wiadomo.
Oczywiście nie mówię tu, żeby mieć debilne myślenie "tylko rude dziewczyny, a jak ruda zmieni kolor na blond to nie przeżyje", ale branie pierwszej z brzegu tylko po to, żeby coś było jest bezsensu.
Ogólnie to powodzenia życzę. ;)
siwy --> Nie miałem na myśli żeby brać pierwszą lepszą z brzegu :)
Bardziej coś w stylu: bardzo chciałbym żeby moja ewentualna dziewczyna miała xxx i yyy ale jeśli tak nie będzie to przeżyje.
mannam-> a to w takim razie luzik. ;)
Siwy wycofuje swoje mądrości. ;p
I mówię dobranoc, bo zaraz tu padnę.
Trzymajcie się ludzie i miłej niedzieli.
Witam.
Montera dobrze że mi przypomniałeś, ale to i tak na wiele się nie zdało.. Masz jakiś link do posłuchania online?
Różnica wieku? Generalnie to trzy lata, ale ostatnimi czasy coraz częściej mam ochotę zaakceptować jeszcze jeden rok tak, żeby powstały cztery :) Jeszcze zależy od tego co dziewczyna ma w głowie. A w drugą stronę się nie wypowiem.
No nic, zajrzę do tv może coś ciekawego leci.
Trochę podcinacie mi skrzydła, ale..
..z tego, co rozumiem, to do pewnego wieku starsza partnerka jest atutem, ale potem szuka się coraz młodszej, da?
..z tego, co rozumiem, to do pewnego wieku starsza partnerka jest atutem, ale potem szuka się coraz młodszej, da?
Można chyba tak w skrócie powiedzieć. Ale nie zawszę.
Tak według mnie.
Dziwne twierdzenie...
Poza tym jak się znajdzie, to się już nie szuka :)