Hej !
Dzisiaj otrzymalem bete CS:GO w prezencie i tutaj mam jedno pytanie. Czy po premierze gry ta beta zostanie usunieta z mojego konta ?
Zastanawiam sie, czy nie wymienic za jakas bardziej wartosciowa gre, a jak pozniej ma zostac usunieta z konta, to jest mi chyba niepotrzebna.
No chyba jak wyjdzie pełna wersja, to beta przestanie działać. Jeśli nie chcesz gifta, to możesz mi oddać.
Tak, tyle ze moge sie wymienic ;)
Hm.. Nie wiem, podejrzewam ze gdzies przy premierze - najlepsze jest to, ze wymienilem sie za Ghost Recon:
Complete Pack...
A wiecie co jest najlepsze ? Ze mimo, ze sie wymienilem to nie mam pojecia dlaczego moge nadal ta bete zainstalowac XD
Bo dostałeś kopię dla siebie i do oddania?
A wiecie co jest najlepsze ? Ze mimo, ze sie wymienilem to nie mam pojecia dlaczego moge nadal ta bete zainstalowac XD
Każdy tak dostał, ja też. W nocy rzucili spora partię, bo na Steamtrades aż się od tego zaroiło.
DOWN
http://muve.pl/digital/role-playing-rpg/deus-ex-bunt-ludzkosci-pc-pl-digital/4559
Średnio opłacalne...
Byc moze, ale mialem mozliwosc rozpakowac ten gift i sie zdziwilem.
Zastanawiam sie czy nie wymienic tego GR:Complete za DE:HR...
@UP - Widzialem, widzialem...
Sprawdz na Steam: w Steam (Na gorze) -> Ustawienia -> Konto -> Tam beda "Udzial w beta testach" - sprawdz czy bedzie cos dostepne.
Sprawdz na Steam: w Steam (Na gorze) -> Ustawienia -> Konto -> Tam beda "Udzial w beta testach" - sprawdz czy bedzie cos dostepne.
No nie za bardzo tak...
Odpal Steam, w pasku Windows explorer wpisz
steam://takesurvey/2
Powinno ci wyskoczyć okienko z ankietą do wypełnienia.
@UP - Ok, to przepraszam za wprowadzanie w blad...