Battlefield Play4free. Problem z uruchomieniem gry:/HELP!!
Wchodze na stronke, klikam na "Play now", zaczyna sie cos ładować i po chwili sie nic nie dzieje, gra sie nie uruchamia:/ Pisze: "The Battlefield Play4Free Updater should be starting your game soon."(mam jave, flasha itp..) Wie kto o co chodzi???Pomóżcie !!!
To teraz wymaga zainstalowania jakiegos dodatku do przegladarki, wiec moze dlatego.
ja mam firefoxa 4 i tylko co instalowałem to mini motyw i dodatkowe bronie do BFP4F
pobierz to tez sie z tym męczyłem, az postanowiłem zagrac w nfs world i pobrałem to bo mi kazali i teraz patrze battlefield działa :)
http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?familyid=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en
Witam także mam problem gdy uruchomie juz gre i zaladuje mi sie serwer podczas rozgrywki gra co 5 min mi sie minimalizuje... O co chodzi. prosze o pomoc :D
Siema, tez mam ten problem klikam ''GRAJ TERAZ'' cos niby sie laduje bo pisze uruchamianie gry ale nic sie nie dzieje i nie wiem o co chodzi pobieram wlasnie plik ktory podal Maciej123456pieda mam nadzieje ze on mi pomoze (jakby co to nie pobieralem zadnych czitow ani dodatkowych rzeczy a mam przeglądarke Google Chrome ,komputer byl nie dawno formatowany i nic takiego wielkiego nie wiadomo jak nie mam na nim wiec nie wiem o co chodzi)