Witam
MAM PROBLEM
Otóz posiadam karte NVIDIA GT 220 I nie jestem pewien czy pójdzie mi na grze battlefield bad company 2 , czy nie będzie pokazu slajdów no i w tej sprawie zwracam sie do was !
SPRZĘT
Intel core quad 2 / 4 rdzeniowy
NVIDIA GT 220 3,5gb RAM
1 GB Vram
prosze o PoMoC
Mam bardzo podobną konfigurację.
Pójdzie, ale nie nastawiaj się na płynną rozgrywkę. Wszystko na "niskie", a przy wybuchach będzie się ścinało. Aczkolwiek da się grać.
Dokładnie nie wiem, bo mam inny proc, ale tą samą kartę.
np mam nfs Hot PuRSUIT i wszystko mam na full i te gry mają podobną konfingurację to dlaczego na niskie a na full nie zadziałało by?
Procesor masz mocny. Myślę że powinien Ci pójść. Z resztą sprawdź sobie wymagania minimalne. Masz troszkę mało RAMu.
to znaczy mam 4gb ram tylko mam windowsa 7 32 bity
"Masz trochę mału ramu" .. Przestań gadać głupoty. Ja na słabszym procku (core 2 duo e7300) i 2gb ram , grałem spokojnie na wysokich w 1280x1024.
BEZ ZACINEK 100%?
Ja na słabszym cisłem na Full-u...więc spokojnie będzie się cieszył przyjemnością w grze:)
wiem ze procesor da rade tylko martwie się o karte graficzna
No ja bym się nastawił na niską rozdzielczość i detale. No i na multiplayerze chyba płynnie nie będzie przy tylu wybuchach i destrukcji chyba karta nie da rady. Natomiast do singla owszem.
Multi też da rade! Nie piernicz głupot. Zależy od proca i ramów.
Pójdzie Ci chłopie. Ale nie jest to mój szczyt marzeń. 250zeta..
tylko przy rozdzielczości 1920 na 1080 robi się nie ciekawie :((
Ciężko jej na HD
Skad wy macie takie konfiguracje? Quad + syfiata karta wyglada jak straight outta allegro.
to znaczy mam rodzielzość 1366 798 no i pdwójna karte graficzną
PS mam call of duty black ops i działa mi na full równiez z nfs HOt pursuit wszystko na full
to mi cuchnie laptopem, a jeżeli laptopem do będzie bez szału, możesz próbować. Ale w jakim sensie podwójną robienie SLI z takiego czegoś mija się z celem
to nie jest laptop tylko komuter stacjonarny
mam 240 i mi chodzi na full detalach przy 30 fps'ow
ty masz starsza,ale powinno iść :p
kozi3000
Dzięki za ODP
Ta już to widzę.. :) Najlepiej włącz w 1024/768 i wpierw na niskich - każdy inaczej definiuje "chodzi mi na full"...
GT 220 to połowa 240 więc nie wiem. A tak nawiasem jakim cudem ta gra chodzi na full na GT240 chce zobaczyć to na GT240 z pełnym AA wysokimi detalami DX10 i HBAO. Nie wprowadzaj ludzi w błąd na pewno wszystko powyłączane, tylko detale na wysokie i, że chodzi na full
na dx 10 bez problemów mam 30 fp'ów,więc się nie spieraj ;D
dam gameplay to ci pokaże ;p
Pujdzie może na medium ale na stałe 60 Fps nie liczyłbym Procesor jest Ok ale karta jak na dzisiejsze standardy to Imao Za mało. I do tego mało ramu " 1gb" więc nawet na low będzie cięzko z 60 Fps.
Ps. Twoja karta jest zintegrowana w laptopie ?
kozi3000 --> 30? Pewnie przy jakieś akcji spada do 15? ;p Ja na GT 330M grałem na średnich w 50-60 fps'ach. Laptop!
piernik16
mam 3,5rama
chciałbym dodac ze mam 10.1 dx
PS patrzyłem na youtubie to z tą gt220 na full; działaja; z battlefieldem
Jak na moje fachowe (niepoparte niczym) oko bedzie ci hulac.
a na średnich chociaz będzie płynnie co ?
kupuj w ciemno tak scerze to różnie z tym bywa jeśli ci nie zalerzy na stałych 60 klatkach to graj na fulla z 20 fps ... i to jeszcze zalerzy jak rozumiesz full np rozdziałka 800~600 a reszta na full ...
no i ta gt 220 ma ddr3 i dx 10.1 na innych stronach i na youtubie parzyłem ze maja tego gt 220 i tam na srednich maja 45-55 fps w singlu a w multi 40fps czy u mnie tez tak da rade?
To zależy jaki ONI mieli procesor i pamięć... Ty masz 1 GB,więc nie wiem,czy wystarczy,ściągnij z torrentów i zobacz jak Ci chodzi, nie ma innego wyjścia...
hmmmmmmm. 4 gb ram chłopczyku.........
Witam to znowu ja!
A więc kupiłem 2 dni temu battlefield bad company 2 i musze wam powedziec ze wynik jest zadowalający.
No to tak wszystko na medium i wymarzyłem sobie (w singlu 60-65fps) a w multi(50-60fps)
Wszystko jest git jestem zadowolony z zakupu no i ustawiłem sobie na język angielski ( bo nietoleruje polskiego dubbingu)
Dzięki za Pomoc !!!!!!!!!1