Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Battlefield 4

26.12.2015 13:34
1
Dejvidxd
1
Junior

Battlefield 4

Witam,
Ostatnio kupiłem bf4 na ps4, ale jak chcem go zainstalować to wywala błąd ce-37732-2.
Proszę o pomoc.

26.12.2015 14:01
not2pun
2
odpowiedz
not2pun
116
Senator

ce-37732-2

Pobrany plik nie został zainstalowany poprawnie. Prawdopodobnie zawartość pliku została uszkodzona podczas pobierania.

Krok 1: Usuń pobrany plik.
Na PS4, przejdź do [Powiadomienia] > [Pobrane] i wybrać zawartość. Następnie należy przycisnąć przycisk OPTIONS na kontrolerze i usunąć zawartość.

Krok 2: Ponowne pobranie pliku.
Jeżeli pojawił się błąd z aktualizacją gry, zaznacz aplikacje gry na ekranie początkowym i naciśnij przycisk OPTIONS oraz wybierz [ Sprawdź dostępność aktualizacji ]
Jeżeli pojawił się błąd z grą z PSStore, przejdź do [Biblioteka] i wybierz aplikację w celu pobrania pliku.

Krok 3: Jeżeli problem wciąż się pojawia, spróbuj zainicjalizować twój system poprzez przejście do [Ustawienia] > [Inicjalizacja] > [Zainicjuj PS4] > [Szybko].
Następnie spróbuj ponownie pobrać zawartość.

Krok 4: Jeżeli problem wciąż się pojawia i jeżeli wymieniałeś dysk twardy (HDD) konsoli, zmień dysk na oryginalny oraz przeinstaluj aktualizację systyemu.
Po przeinstalowaniu lub zainicjowaniu systemu, spróbuj raz ponownie pobrać zawartość.

źródło
http://pl.playstation.com/ps4/support/guides/detail/item751777/CE-37732-2/

26.12.2015 14:19
3
odpowiedz
Dejvidxd
1
Junior

Nic nie działa, a nie chce mi się formatować ps4 bo mam już na niej sporo gier. Nie ma jakiegoś innego sposobu ?

Forum: Battlefield 4