Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Battlefield 3 instalacja

26.11.2011 15:51
1
^^D@NTE^^
11
Legionista

Battlefield 3 instalacja

Witam. Kupiłem na allegro klucz do bf3 grę aktywowałem, pobrałem lecz nie wiem czemu nie rozpoczęła się jej instalacja. Ani w opcjach origin ani w folderze gry nie widzę żadnej opcji instaluj. W origin naciskam play włącza się battlelog i gdy chcę wejść na serwer czy rozpocząć kampanię wyskakuje mi takie coś "Nie udało się uruchomić gry. Upewnij się, że została prawidłowo zainstalowana". Właśnie chodzi oto że w ogóle nie została zainstalowana. I tu pytanie jak zainstalować to gówno?

26.11.2011 16:14
kjx
2
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

Kupić normalną wersję zamiast szemranego klucza.

A na poważnie. Aktywacja to nie instalacja. Po aktywowaniu, gry NIE pobiera się automatycznie. Odpal klienta Origin (gra go wymaga) i tam pobierz grę (kliknij "Pobierz" pod obrazkiem gry).

Jeśli trzeba, to zmień w "Ustawieniach" folder instalacyjny.

26.11.2011 20:02
3
odpowiedz
^^D@NTE^^
11
Legionista

Tak ale chodzi o to że ja już już pobrałem grę przez origin i nic dalej się nie robi nie wiem jak ją zainstalować mam słabego neta i nie moge tak cały czas pobierać 11 GB. Niby ją włącvzam ale gdy zbijam na serwer pisze że nie zainstalowana gra. Więc jak ją zainstalować?

26.11.2011 20:28
4
odpowiedz
Konrad312
83
Konsul

A zpatchowana jest?

26.11.2011 20:48
5
odpowiedz
mirencjum
66
Legend

https://store.origin.com/DRHM/store?Action=DisplayDownloadInformationPage&SiteID=eaemea&Locale=pl_PL&Env=BASE

26.11.2011 22:55
6
odpowiedz
^^D@NTE^^
11
Legionista

Problem rozwiązany. Wina leżała po stronie przeglądarki internetowej. Dzięki za pomoc.

Forum: Battlefield 3 instalacja