Mam takie pytanie, czy u was (osób które posiadają wersje limitowaną) nie ma tej zawartości? tzn. czy macie te bronie i nieśmiertelniki już odblokowanie, do odblokowania czy tak jak u mnie w ogóle ich nie ma.
Wiem że powrót do karkand będzie dopiero zimą, ale rkm 88, tłumik do sks, amunicja do dao-12 ( dao-12 to jedyna rzecz jaką mam z edycji limitowanej) i nieśmiertelniki powinny już być.
a misiu kod na nieśmiertelniki wpisałeś w originie? :)
muszę wpisać nawet jeśli mam bf'a na x360 ?
up
Jak masz w pudełku kod na te bajery to wstukaj kod. Odpal ''Zrealizuj kod'' i spróbuj wstukać. W którymś temacie była instrukcja jak te bajery odblokować jak i np. na gramie zamawiałeś to wysyłali ci instrukcje.
a sorka nie patrzyłem, że konsole, nie wiem jak jest na konsolach :)
flavorflav69 <--- A powiedz, ile "karteczek" i ile kodów miałeś w pudełku z grą? Ja na X360 miałem tylko kod online pass, bonus do EA Gun Club w postaci pistoletu i ulotke dwustronną z warunkami gwarancji i to wszystko. Online nigdzie nie pisze żebym posiadał wersje limitowaną mimo, że mam, tak więc pół Dog taga ani jednej broni, też nie wiem co jest grane.
Mack5 ---> Najwidoczniej kody dostałeś na maila od sklepu w którym zamawiałeś. A reszta to tak jak wyżej. Wstukujesz w okienko do realizacji kodu na X'ie i powinno chodzić. Poza tym sklepy do kodów rozsyłają instrukcje jak co zrobić po kroku na każdej platformie.
RoBerCiK29 <--- właśnie jeśli chodzi o kody które dostałem online to jedyny kod dostałem na strój Avatara i nic ponadto (zamawiałem w shopto.net) tak więc cholera wie, czytałem wszystko dokładnie i nigdzie nie jest napisane, że powinienem się spodziewać jakiegokolwiek innego kodu na maila.
Mack5 --> Napisałeś do nich? Takie gdybanie nic ci nie da jeśli nie masz kodu tak jak ja. ;] Upomnij się poprzez maila, którego tam podałeś. Kod na strój awatara? Jak to? ;P
Mack5 ---> W takim razie napisz do sklepu. Ew. kody dopiero dostaniesz później, lecz wtedy chyba tylko na Back to Karkand i to zimą kiedy będzie premiera tego DLC i zapewne wtedy będą na nie rozsyłane kody. A resztę kodów na te bronie, nieśmiertelniki itp. powinieneś mieć od razu. Pisz do sklepu jeżeli nie wysłał ci na nie kodów, a nie masz w pudełku.
@Mack5
dostałem dokładnie to samo co ty, kartkę z online pass z tym pistoletem m1911 z tłumikiem i dwustronną instrukcje (ale się postarali....)
Rozumiem, że edycja limitowana BF 3 dostępna jest tylko w sprzedaży wysyłkowej? Nie kupię tej wersji w stacjonarnych sklepach?
Wpisanie kodu ponownie nic nie pomogło...
@Kompo
wiem że edycje limitowaną można było dostać zamawiając pre-order, ale może jakiś sklep ma, na allegro czasem też można dostać edycje limitowaną po premierze.
Kompo -> mozna było dostać w empiku w specjalnym metalowym pudełku[pre-order], ale pewnie już nie mają
oto instrukcja zrealizowania kodu z gram pl i z ultima pl
Dla konsol Xbox 360:
1. Zaloguj się do sieci Xbox LIVE.
2. Naciśnij przycisk menu na kontrolerze (srebrny przycisk).
3. Przejdź do zakładki rynku i wybierz opcję Zrealizuj kod.
4. Wpisz swój unikalny kod (25 znaków).
5. Po uruchomieniu gry Battlefield 3, dodatkowa zawartość będzie dostępna w trybach gry wieloosobowej.
ale jak już wcześniej pisałem to nie działa...
nikt nic nie wynalazł ?
to was oświecę, jak się okazało kody na edycje limitowaną dostałem razem z grą (były w kopercie...) kody były trzy na niebieskim paseczku, kolejno na pakiet uzbrojenia specjalnego, pakiet 10 nieśmiertelników i ekwipunek specact (też mi ekwipunek to tylko jeden dodatkowy skin postaci) dodam że bf'a zamawiałem z 3kropki.