Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Battlefield 3

10.10.2013 07:29
1
zanonimizowany947975
1
Junior

Battlefield 3

Witam , mam problem z bf3 Gdy chcem zagrac wyskakuje mi strona battlelog i niemoge sie zalogowac czytalem o tym i zrobilem blad z data wpisalem bylejaka date i byla ona za niska Co jeszcze , prawdopodobnie wpisalem zly adre email iprzy rejestraci i nie moge sie zalogowac na stronie origin i tez na bettleloga. Teraz pytanie do was czy jak odinstaluje na tym koncie battlefielda i zainstaluje na nowym bedzie dzialac? i nie bedzie pisac ze kod uzyty?
Prosze pisac tylko pewne odpowiedzi .

10.10.2013 08:27
Matt
2
odpowiedz
Matt
268
I Am The Night

czy jak odinstaluje na tym koncie battlefielda i zainstaluje na nowym bedzie dzialac?

Nie. Gra bedzie działac TYLKO na tym koncie ORIGIN na ktorym została zarejestrowana, nie wyobrazam sobie jednak jak mogles zarejestrowac ją na koncie kogos innego niz twoim.

10.10.2013 08:55
3
odpowiedz
115
3 grosze

Mój kolega miał taki problem - kupił BF dziecku (ja bym nie pozwolił grać, ale ludzie są różni). Dziecko jest uczciwe, więc uczciwie wpisało wiek. Spowodowało to zablokowanie konta. Kolega musiał zadzwonić, przedstawić dowód zakupu i konto odblokowali, ale w jego przypadku podano prawdziwe dane (które można było zweryfikować podczas reklamacji).

Forum: Battlefield 3