Battlefield 2 Deluxe edition - problem przy instalacji.

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
28.08.2011 19:12
1
odpowiedz
zanonimizowany796601
12
Chorąży

Battlefield 2 Deluxe edition - problem przy instalacji.

Gdy instaluję BF2 Deluxe Edition na pliku Intro.bik instalacja się zawiesza i pisze : Nie udało się zainstalować Battlefield 2:Deluxe Edition. Spróbuj ponownie. Próbowałem ponownie już z 5 razy i nic. Gra oryginalna,sterowniki najnowsze zainstalowane,gra spełnia wymagania kiedyś grałem nawet i szło wszystko.

28.08.2011 19:16
2
odpowiedz
zanonimizowany526171
72
Generał

Jeśli możesz to pomiń ten plik. Wiele osób go usuwa żeby gra szybciej się włączała. Poza tym spróbuj skopiować płytę na dysk i z niego zainstalować.

Edit: No niestety jeśli nie masz do wyboru pomiń tylko spróbuj ponownie i anuluj to nie mam pojęcia co zrobić. Spytaj się tych z wątku seryjnego o BFie. Poza tym jesteś usprawiedliwiony i myślę że możesz ściągnąć grę. CD-KEY myślę że masz.

28.08.2011 19:20
3
odpowiedz
zanonimizowany796601
12
Chorąży

Tylko jak go usunąć jak na płycie go nie znalazłem z dysku też nie idzie zainstalować.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl