Witam! od jakiegoś już czasu po umyciu włosów owym szamponem (w obojętnie jakim wariancie), dość znacznie piecze mnie głowa; dodam że problem występuje tylko i wyłącznie po tym szamponie, z szamponami innych firm problem nie występuje. Wie ktoś może co jest przyczyną takiego stanu rzeczy?
Mysle ze to sprawa dla dermatologa, wiesz ?
"Wie ktoś może co jest przyczyną takiego stanu rzeczy?"
Na moje fachowe oko to przyczyna jest szampon.
Mozg ci sie wylewa
@inquis1t0r:
A nie czasem włosy? To przez nie musi używać tego szamponu.
Odstaw tę gównianę chemię i jeśli chcesz się pozbyć łupieżu kup Nizoral albo Pirolam lub inny specyfik przepisany przez lekarza..
Reakcja na siarczek selenu zawarty w szamponie, jeśli nie przestaniesz używać szamponu za miesiąc zamienisz się w 20 metrowego jednokomórkowca zdolnego do nieskończonego rozmnażania się, a potem zgodnie z instynktem samozachowawczym opanujesz względną część kontynentu doprowadzając do zagłady ludzkości.
HUtH - nizoral to obecnie jedno wielkie bezzapachowe g***o po zmianie własciciela marki.
^ no cóż, nie wiem, nie interesuję się, od niedawna i do niedawna używałem, działał b. dobrze.
sprawdź czy piecze na shoulders, bo na head to już wiemy
raczej nie alergia, ale byc moze po prostu za bardzo ci przesuszylo skore
sprobuj jakiejs odzywki i delikatniejszego szamponu.
spróbujcie Clear for men z pedałem ronaldo na okładce , nie jest szampon dla byle c*pek.
zmienić to zmieniłem już na inny ale dzisiaj byłem zmuszony umyć się tym ponieważ ten którego używam nieoczekiwanie skończył się.
To że jest to wina szamponu to wiem, ale mi chodzi o powód takiego stanu rzeczy, kiedyś tak nie miałem, łupież mam ale to też chyba nie przyczyny, bo jak kiedyś było ok to tez miałem łupież.
Dodam, że przy myciu włosów łonowych problem nie występował...
Masz raka włosów.
Dodam, że przy myciu włosów łonowych problem nie występował... -> Napisz jeszcze jak sprawa ma się z pachami.
Na łupież polecam Selsun Blue, może nie jest najtańszy ale działa bardzo dobrze. Do kupienia w aptekach
Al Swearengen
Stary, a może po prostu jest to szampon z mentolem?
[21] Why not, w koncu to ujowy szampon.
nigdy nie wiesz kiedy zdarzy ci się przygodny lodzik, tak więc lepiej mieć tam ciągle ładny zapach.
a co do nieoczekiwanego końca; cóż, jak ostatnio się myłem to trochę byłem na bani i widocznie zbyt dużo na siebie wylałem, a dzisiaj już tego nie pamiętałem
@Up
No nie wiem czy sprzedawca w budce z lodami będzie Ci wąchał krocze. No chyba, że pedał
Myłeś się po pijaku? W wannie na leżąco możnqa się utopić, a na stojąco poślizgnąć, nie rób takich rzeczy.
"Mysle ze to sprawa dla dermatologa, wiesz ?"
Abstrakcyjny humor?
Skoncz z tym szamponem i tyle, jest ten Selsun, jest Pirolam (jedno wielkie G o niskim stężeniu cyklopiroxu) i inne wynalazki?
BTW - co sie stało z Nizoralem? Przestali sprzedawać 2,5%?
skończyć to skończę, ale zastanawiam dlaczego tak mam podczas gdy inni tego nie mają, czy można sobie ten problem tak po prostu olać? a może coś mi dolega?