http://www.filmweb.pl/film/Anna+Karenina-2012-620185 -jest to link do filmu Anna Karenina (2012),w reżyserii Joe Wright.
Chciałem się was zapytać.
Czy ktoś go oglądał?Jeśli tak to jak oceniacie?Czy warto się na niego udać z dziewczyną?
świetny
[2] a jeśli udałbym się na niego z dziewczyną to żadna ze stron by nie straciła?
Dodam że książka podobała się zarówno mi jak i dziewczynie.
Naprawdę nikt nie oglądał?
Już bzyknąłem twoją dziewczynę i znam jej gust, śmiało możesz iść.
Edit. Powiem inaczej, jeżeli obydwoje lubicie romansidła spokojnie możecie iść, film jest dobrze zrealizowany i "przyjemny dla oka", mogę go porównać do titanica, tam nawet jeżeli nie interesował cię cały ten romans i nieszczęśliwa miłość film dało się oglądać, tutaj jest to samo.
spoiler start
Jak Cię dorwę!
spoiler stop
Mnie zabrała dziewczyna. Wyobraź sobie moją minę gdy spytałem jej się co to za film a ona dla prostego człowieka odpowiedziała - "kostiumowy dramat miłosny" O_o . Myślałem, żeby ewakuować się tylnym wyjściem.
Ale byłem zmuszony zostać. Film świetnie zrobiony, ominąłem główny, nieinteresujący mnie wątek i delektowałem się "formą". Naprawdę wybitnie zrobiony. Zwykłe ubranie marynarki przez bohatera albo zmiana scenerii jest przyjemnością dla oka :)
Mnie też dziewczyna "nakłoniła" do pójścia z nią na to do kina, dobry film. Moja panna czytała książkę i uważa, że niewiele ma ona wspólnego z filmem, więc chyba nie jest to wierna ekranizacja.
Bardzo przypadła mi do gustu forma filmu, odniesienia do "teatralności" życia bohaterów, wizualnie jest naprawdę świetnie.
Ja pier****
co za pech
spoiler start
Dziewczyna się rozchorowała
spoiler stop
spoiler start
a nawet na necie nie ma jak tego obejrzeć,a oboje chcieliśmy go zobaczyć
spoiler stop