Siemka ;d Potrzebuję przetłumaczyć ten tekst na język angielski. Nie jest on moją mocną stroną więc proszę Was o pomoc.
"Cześć, mam na imię Agnieszka. Mam 17 lat. Będę mówić o tym co mogę zrobić, żeby poprawić mój angielski. Zacznę do tego, że będę poświęcać minimum 2h dziennie na naukę oraz skorzystam z korepetycji. Będę również słuchać muzyki w tym języku oraz oglądać filmy bez tłumaczenia. Robiąc te rzeczy mogę wiele zyskać."
hi im agniecha, im seventeen/ ill be talking on what i can do to improve my english. to begin with i can devote at least 2 hours a day for studying and for extra blowjob classes. what is more i will be listening to music in this language without translation. these things are very profitable to me
ogladajac redtuby przynajmniej nie dasz się zrobić w bambuko, zdwojona pozytecznosc
Jeszcze jakby dopisać, że "Język angielski ułatwi mi życie za granicą i da wiele możliwości"
english will make my life easier abroad and will give me lots of opportunities
ps. suabe prowo bartek, 3/10 zmieniaj chociaz interpunkcyjne przyzwyczajenia, bo az zal patrzec na tak cienki trolling : /