Nie ma sensu tam robić nawet konta, banda złodziei, jeśli komuś wszystko tam jest OK, to czemu u mnie tak nie jest, CZEMU ? BO ZOSTAŁEM OSZUKANY.
Hehe
Mówię poważnie, nie wiem jak u was, ale oni mnie wkręcają że mam ochotę do nich podjechać i wszystkich tam wystrzelać, ale tego nie robię bo im chcę dać ostanią szansę, którą może ją wykorzystają
Dzieciaku, możesz napisać o co chodzi?
Robert.F proszę bardzo :D własnie na ten moment czekałem aby wyjaśnić CO TU ŚMERDZI
Jak byk mają opcję wysyłania kodu na pełną aktywację pocztą, a ten kod nie dochodzi, to samo jak się poprosi o duplikat, i to jest oszustwo Allegro, na co im ta funkcja skoro do tego się nie dostosują.
Jakoś ja nigdy nie miałem problemów z sprzedawcami. Patrzy się na opinie i można śmiało kupować.
2-3 razy wysłali nie taki przedmiot jaki miał być, ale bez problemu wymieniali bez żadnych pretensji na swój koszt. Albo wysyłka się opóźniała co pewnie było winą naszej poczty. Ale tak to zawsze jest OK. Wystarczy nie kupować od dzieci biznesmenów.
Ja jestem u nich zalogowany i nie miałem z tym żadnego, najmniejszego problemu. Domyślam się że większość ma tak samo jak ja, więc może to Ty masz jakiś problem ? ;> może nie umiesz sobie z czymś poradzić?
biedaczek pewnie na maila czeka od paru godzin
Mail już jest dawno, ale kodu do pełnej aktywacji brak normalnie dzień świra co przerzywa ten sam dzień.
A co mi tam, zaryzykuję to pytanie:
Cobrasss --> zdajesz sobie sprawę, że kod otrzymasz fizyczną pocztą na adres domowy w ciągu 14 dni od potwierdzenia chęci jego otrzymania?
Mail już jest dawno, ale kodu do pełnej aktywacji brak normalnie dzień świra co przerzywa ten sam dzień
zdajesz sobie sprawę, że kod otrzymasz fizyczną pocztą na adres domowy w ciągu 14 dni od potwierdzenia chęci jego otrzymania?
To Czekam te 14 dni i kodu nie ma, to samo jest z duplikatem.
Haha, normalnie przypomniało mi się ten dowcip, jak gościu dzwoni na infolinię i się żali, że w telefonie pani mówi mu, że ma nieodebrane wiadomości, a w skrzynce pocztowej nic nie ma :D
Mówię poważnie, nie wiem jak u was, ale oni mnie wkręcają że mam ochotę do nich podjechać i wszystkich tam wystrzelać, ale tego nie robię bo im chcę dać ostanią szansę, którą może ją wykorzystają
Corbasss miłosierny! WIWAT!
Jak przeczytają ten wątek, to chyba nikłe szanse, że dojdzie Ci ten kod :P
Ojej, to poczekaj trochę więcej, sam nie pamiętam ile czekałem na kod, bo to parę lat temu było, ale robi się to tylko raz więc co za problem :)
myśle że chyba jednak Cię olali, wystrzelaj ich :P
Mnie dzięki bogu Allegro jeszcze nigdy nie oszukało i działa sprawnie :). Ale znam osoby które zostały "pokrzywdzone" przez Allegro tak więc Ciebie rozumiem.
Zwlaszcza, ze aktywacji mozna dokonac przelewajac drobna kwote na ich konto (kase pozniej zwracaja).
http://allegro.pl/help_item.php?item=328
Ale ja rozumiem, ze w Twoim wieku posaidanie konta to pewnie nie taka prosta sprawa?
to może napisz do nich list że czekasz i nie umiesz się doczekać, dodaj że jak go nie będzie do jutro to ich wystrzelasz :) pewnie policja zapuka do drzwi i Cię zgarną, ale może będą mieli ze sobą ten list od nich :)
Pytanie za milion złotych...ile się czeka na weryfikację nowych danych, bo wreście obsługa mi napisała że jakiś czas temu edytowałem dane osobowe i mają mi je zarefikować, ale to trwa zbyt długo.
Czekaj, niech sprawdze czy to ogarniam.
Zalozyles konto, poprosiles o weryfikacje poczta a potem zmieniles dane? Gdybam tylko, ale jesli dostali polecenie weryfikacji na okreslony zestaw danych, a puzniej sie okazuje ze do konta sa przypisane inne to co w tym dziwnego ze nie wyslali listu?
Poczekaj na ten kod i nie przeżywaj. Może akurat zarejestrowało się w tym czasie wiele osób i zrobił się niezły kocioł, stąd opóźnienia. Druga sprawa- jak edytujesz dane w trakcie weryfikacji to wychodzi na to że coś kręcisz i co się dziwisz? W ich oczach to ty mozesz być oszustem i naciągaczem próbującym wykorzystać ich serwis by nabić sobie kieszeń wysyłając ludziom pyrki* zamiast telefonów :)
*-Nieważne...
Ja jakoś nigdy nie narzekałem na allegro, jak już to faktycznie na użytkowników, którzy źle opisują towar, sprzedają tanie podróby albo nie wysyłają kompletnych danych do przelewu....
Jeśli tak bardzo zależy ci na tej aktywacji to mogę ci opłacić aktywację konta poprzez przelew, jeśli na parę minut użyczysz mi swojego konta żebym wygenerował sobie odpowiedni formularz wpłaty i zaznaczył opcję zwrotu kasy na konto :)
Miejmy tylko nadzieje, że list weryfikacyjny nie przyjdzie nigdy, bo takich użytkowników na allegro naprawdę nam nie trzeba...