allegro - pytanie o payu.

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
01.08.2014 21:04
zielele
1
odpowiedz
zielele
162
Legend

allegro - pytanie o payu.

czy jezeli kupujacy nie skorzystal z automatu, recznie wpisujac dane mojego konta payu, to czy przelew do mnie dotrze?

01.08.2014 21:23
zielele
2
odpowiedz
zielele
162
Legend

przepraszam, ze tak szybko upuje, ale to dosc pilne.

01.08.2014 21:26
Raistand
3
odpowiedz
Raistand
189
Legend

Ale o co chodzi?
Jak ktoś wpisał dobre dane to dojdzie.

01.08.2014 21:27
Belert
4
odpowiedz
Belert
182
Legend

no a jak myslisz.Jak sie dokonuje przelwow w intenecie ?Wpisujesz adres , nr konta , kwote i poszlo.Jak nie pomylies numeru konta to dojdzie bez problemu.

01.08.2014 21:36
zielele
5
odpowiedz
zielele
162
Legend

wiem jak sie robi przelewy, ale chodzi o to, ze klient przelal pieniadze na moje PayU w tradycyjny sposob i ida juz chyba trzeci dzien.

nie wiem jak dziala ten system, ale robiac to ich sposobem, pieniadze mam od razu.

01.08.2014 21:40
6
odpowiedz
Hakim
254
Senator

To działa tak, że dostaniesz te pieniądze z opóźnieniem na konto PayU, a nie konto bankowe, dokładnie tak samo jakby zrobił to błyskawicznym przelewem PayU. Tylko uwzględnią te peniądze na saldzie PayU dopiero jak do nich dojdą. A ten ktoś je wpłaca na poczcie, czy gdzie tam chce tym tradycyjnym sposobem. Stąd opóźnienie.

3 dni to już myślę być powinno, ale kto wie kiedy naprawdę on to wysłał.

01.08.2014 21:43
zielele
7
odpowiedz
zielele
162
Legend

a da sie jakos sprawdzic numer mojego konta PayU?

01.08.2014 21:47
8
odpowiedz
Hakim
254
Senator

Szczerze mówiąc to nie wiem czy tam są numery, loginy czy coś a'la własny rachunek bankowy. Ale powinieneś dostać informację na maila jak pieniądze dotrą.

Jakieś numery kont PayU mam w profilu Allegro, ale różne dla różnych kont mimo tego samego rachunku bankowego. Ale na co one i czy można dzięki temu sprawdzić jakoś saldo poza allegro? Tego nie wiem.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl