Aion, Neverwinter, Tera czy Rift?
Chciałbym wybrać jedną spośród tych gier. Gra lub grał ktoś, w którąś z nich? Ogólnie zależy mi na tym, by można było ciągle rozwijać swoją postać no i oczywiście jakieś expienie, bossy, pojedynki. Co więcej, chciałbym żeby grało tam sporo graczy w tym Polacy. Zależy mi również na polskiej wersji językowej. Co polecacie i dlaczego? Z góry dziękuję.
Właśnie mi się podoba. Tylko gdybyś mógł coś więcej opowiedzieć. Byłoby fajnie :)
W sumie wszystkie z tych gier są fajne ale Aiona bym odradzała, bo robienie questów jest okropne. Czasem naprawdę nie da się ogarnąć tego bajzlu. W Rifta za krótko grałam, więc nie oceniam. Neverwinter jest dosyć fajne. Jest język polski do wyboru, ale osobiście radzę grać po angielsku. Część rzeczy jest nie przetłumaczona, czasem w połowie dialogu język zmienia się na angielski i wychodzi masło maślane xD
Tere polecam jak najbardziej. Bardzo ładna i dynamiczna gra, w której bywa, że zręczność wygrywa z dobrym eq ^.^ Plus gdzieś na początku maja dodają nową klasę Gunnera, więc warto poczekać i spróbować :)