Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Age of Empires I - Czy można gdzieś jeszcze kupić?

08.03.2013 00:03
1
zanonimizowany797341
13
Centurion
Image

Age of Empires I - Czy można gdzieś jeszcze kupić?

Jedno pytanie , do was szanowni użytkownicy GryOnline.pl

Można gdzieś kupić jeszcze "Age of Empires Złota Edycja (Kolekcja Klasyki)"
w stanie : nowy?

Szukałem , szukałem i ani widu ani słychu a tak mi zależy na tej pierwszej części Ejdżów , można ktoś zna jakiś sklep?

EDIT : Czytałem , i w jednym sklepie - "Dostępność: Brak - ten towar został definitywnie wycofany ze sprzedaży" ciekawe dlaczego :3
Z góry dzięki.

08.03.2013 00:28
Yoghurt
2
odpowiedz
Yoghurt
102
Legend

Na amazonie leży pudełkowy pakiet 3 pierwszych ejdżów (plus dodatki) za 7$. Widziałem też bundle z jedynką i dwójką w podobnej cenie.

Musi to być koniecznie Kolekcja Klasyki? Bo wtedy możesz mieć spory problem dostać nówkę.

08.03.2013 12:56
3
odpowiedz
zanonimizowany797341
13
Centurion

Dla mnie liczy się tylko żeby gra była w pudełku i zawierała Age Of Empires 1 + wszystkie dodatki :)

Z tego własnie co zauważyłem to na Polski rynek cenega wprowadziła Kolekcje klasyki z AoE 1 ciekawe dlaczego wycofała sprzedaż :( Tak to nie byłoby problemów z polską wersją a pudełko też w przyzwoitym wyglądzie.

Jeśli możesz @Yoghurt prosiłbym o ten link z Amazona i z tymi Bundle (z tego co patrzyłem za 7$ nie ma , najniższa cena to 10$.)

EDIT: oraz zawierała rozsądną cenę jak za grę z '97r , widziałem już jak niby "nowe" za 40$ za kup teraz na ebayu. :O

08.03.2013 13:19
Selman
4
odpowiedz
Selman
175
Legend

http://allegro.pl/age-of-empires-zlota-edycja-jak-nowa-po-polsku-i3071884914.html

to będzie chyba pierwsza część :]

aaa chodzi Ci o nówkę, to nie widziałem.. może gdzieś byś wyrwał w marketach z koszyków

08.03.2013 14:30
5
odpowiedz
zanonimizowany797341
13
Centurion

Własnie najbardziej mi zależy na tym żeby była nowa , ostatnio kupiłem używaną grę a dokładniej to Fallouta I i co się okazało płyta była tak zniszczona że z ledwością zaistalowałem , instrukcja potargana , a niby na screenie "była cała" tak samo z płytą niby "jak nowa" a cena jaka dałem to bagatela cena nowego Fallouta 3 GOTY...

Więc wole kupować od dzisiaj nówki i mieć spokój :)

09.03.2013 14:44
6
odpowiedz
zanonimizowany797341
13
Centurion

Odświeżam.

Forum: Age of Empires I - Czy można gdzieś jeszcze kupić?