Mam pytanie pilneeeeeeeeeeeeee pls odpowiedzcie! Musze miec odpowiedź....
bo taki jeden mi mowi zeby wyslac, pisze mi ze od nowego roku to kosztuje 1.23, a ja wyczytalem ze 30,75....
na steamie gosc mi mowi zebym wyslal...... chce serwer cs zareklamowac czy tam co....
SMS na numer 92550 kosztuje 30.75PLN. Nie daj sie oklamywac.
Serio? A on napisal ze 1.23.............. to prawda ze 30,75? OMG OMG OMG
POMOCY!
Bo wyslalem 2............. :(
To zaplacisz za to 2 * 25 pln + vat, czyli 61,50. Jak mozemy ci jeszcze pomoc?
HEEELP!!!!!!!!!! PLSSSS
No w takim razie juz sluze pomoca.
Napisz do pani Anny Van z watku:
https://www.gry-online.pl/forum/dziwny-email/z4c7bc05?N=1
i podaj wszystkie swoje dane, wtedy dostaniesz kupe kasy, i nie bedziesz sie przejmowal jakimis smsami.
HEEELP!!!!!!!!!! PLSSSS
Przy pieciocyfrowych numerach gdzie wysylas sms, patrzysz na druga i trzecia i to jest koszt netto. 25+vat to jest wlasnie 30.75PLN
Wyj..łem go ze znajomych. Kurczę ludzie powiedzcie mi, czy naprawdę zaplacilem.... 60 zł...???? :(
Chyba mylisz koszt sms z ilością doładowania
bo 2 liczba się zgadza tylko przecinek w prawo przesuń
EE. CZYLI?
Człowieku, zabuliłeś 6 dych i tyle, następnym razem będziesz wiedział.
Trudno w googlu było to znaleźć? http://cs-bosman.pl/index.php?/topic/14863-reklama-serwera-bf2-na-cssettipl/
Skoro wysłałeś 2 sms to zapłacisz 60zł, ale jak masz w abonamencie numer to zgaduję, że pozostało ci jeszcze trochę czasu zanim tatuś dostanie rachunek do zapłaty.
Nie, mam swój abonament, na szczęście :P Ale trudno, każdy popełnia błędy, będę wiedzial na przyszłość i tyle! Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. A 60 zł wydałem na pewno, sprawdzałem konto abonenckie. Sie trudno mówi. I przy okazji was chciałem ostrzec. Strzeżcie się gościa ''NafukanY'', to wszystko przez niego. Namawiał mnie do wysłania aż 10 SMS-ów! Na szczęście w porę się obejrzałem, bo wydałbym nie 60, a 300 złotych! Kto to widzi, strzeżcie się gościa ''NafukanY''. Jego wcześniejszy nick to ''Luq'' czy jakoś tak. To oszust, zdzieracz i tępa p..a.
A nie pisał przypadkiem że najtańszy tyle kosztuje?
Bo ten na 92550 wiadomo że nie