http://www.sport.pl/celebrities/1,83529,9474845,Rajd_Dakar__Jedz__Adam__jedz.html
Pozostaje życzyć powodzenia i dobrej zabawy - nie ma to jak realizacja swoich marzeń. Pozazdrościć i pogratulować zapału, rajd do lekkich nie należy :)
Mam tylko nadzieję, że tym razem obejdzie się bez "profesjonalnych" opinii "znawców" rajdów, jak Adaś zajmie 50-te miejsce, że nie nadaje się za kierownicę :P
Jedź Adaś, jedź! Powodzenia :)
To co?:D Dmuchamy?
Mam tylko nadzieję, że tym razem obejdzie się bez "profesjonalnych" opinii "znawców" rajdów, jak Adaś zajmie 50-te miejsce, że nie nadaje się za kierownicę :P
W inne cuda też wierzysz?
Może wreszcie transmisje dłuższe znacznie będą?
oby, bo dla Małysza warto to obejrzeć.
A jednak! Wiedział, co chce robić po zakończeniu kariery - ma jakieś zajęcie i może realizować swoje marzenia. Przednim dużo pracy, bo samo dojechanie do mety rajdu będzie z pewnością nie łatwym zadaniem.
Jedz, Adam, jedz!
Na nartach?
Kolejny popularny sport pojawi się w PL?
Cała Polska chce 24h/dobę Małysza w Południowej :D
Żeby nikt nie pochylil się nad marnym losem małyszowej żony....
[13] postawa roszczeniowa tej pani drażni mnie delikatnie mówiąc.
tvp info ;)
stanson >>> kto jak kto ale Ty powinienes wiedzieć :P . Jeżeli oczywiście zrozumiałem co smalczyk ma na myśli :)
jason ---> chciałbys widywac żonę miesiac lub dwa w roku? :)
smalczyk, jakby Cię zdradzała z listonoszem, sąsiadem, hydraulikiem, dostawcą pizzy i akwizytorami to też byś nie chciał jej widywać!
Specjaliści z OnionForum i Onetu mają kolejny dowód na swoje teorie dotyczące związku dekarza. Sam zobacz jaką Adam zrobił zasłonę dymną:
Tak, tak, ironizuję, cieszę się, że Adam spełnia marzenia.