Witam wszystkich ! Piszę z problemem, który może wydawać się dość banalny ale mnie dręczy. Otóż swojego czasu przez jedna noc można było kupić najnowszego ac za 44 zł czy coś koło tego. Skorzystałem z tej okazji i w wiadomości z potwierdzeniem zakupu zostałem poinformowany ze "pre-ordered release date: Thu Nov 14 00:00:00 CST 2013" i po tym czasie będę mógł zobaczyć ta produkcje w dziale gry aplikacji uplay. Minęła sobie ta data ja dzisiaj patrze a tam gry nie ma, i w sumie nie wiem co robić bo teoretycznie gra jeszcze nie wyszła ale myśle ze powinna już być na koncie. Też macie może taki problem ? Jak myślicie co zrobić ?
Wystarczylo napisac do supportu. Gra pojawi sie na koncie w dzien premiery.
Support napisał mi: "W tej chwili nie możemy udzielić informacji na ten temat, postaramy się jak najszybciej to naprawić"
Pozostaje Ci tylko czekać.
Tylko czekac, niestety ... Swoja drogą to troche dziwne bo na steamie bodajze tak ze gra jest od razu w bibliotece nawet jak sie zamowi przedpremierowo. Mam nadzieje że mnie nie u..bią z kaszy :D
Ja sobie powiedzialem z gory - zadnej gry od ubisoftu juz nie kupie i nie mam zamiaru dlatego zagrywam sie od wczoraj w piracka wersje AC IV i powiem wam ze jest swietna :) Co do twojej gry i pojawieniu sie powinna juz byc a jak nie to do 0:00 pojawi sie na 100% :)
ps. nie jestem piratem mam ponad 100 gier na steamie ale ubisoft przerąbał sobie moje zaufanie AC3 (Ps2: AC IV ma lepszy silnik i nie muli juz w miastach) :)
Jestem w tej samej sytuacji, support odpisał mi ze gra pojawi się na koncie w dniu premiery, czyli 21.11
Maverick - to prawda ubi zawiodło zaufanie wielu graczy i fanów serii ac trzecią częścią, ale dobre jest to że podnieśli się po nieudanej trójce i stworzyli niesamowitą czwórkę która tak naprawdę powinna być częścią trzecią :)
Cviatcuss - jeżeli tak to szczerze mówiąc mi ulżyło, jednak uważam że w przypadku uplaya po zakupie gra powinna być na koncie tylko niedostępna do pobrania tak jak jest to w np. na steamie czy originie. Cały czas tylko zastanawia mnie fakt po co jest ta informacja o dniu wczorajszym w wiadomości potwierdzającej.